Ir al contenido

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking de Kamman, Madeleine - 1997

de Kamman, Madeleine

Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking de Kamman, Madeleine - 1997
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
  • First
William Murrow, 1997. First edition, as stated, first printing. Hardcover. Near Fine/very good. rc. 1227 pp. Very heavy book. Will require additional postage.

This book has 600 recipes but so much more! It is a book of cooking knowledge. In its prior edition it is a classic in the food world. It is the Chef's bible. At 1227 pages it is 2 1/2 inches thick and weighs over five pounds. It covers history, technique, provisioning, you name it. Free USPS tracking with every US order. Ships from MA.
  • Librería Independent bookstores US (US)
  • Ilustrador rc
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado - Near Fine
  • Estado de la sobrecubierta very good
  • Cantidad disponible 1
  • Edición First edition, as stated, first printing
  • Encuadernación Tapa dura
  • ISBN 10 0688152546
  • ISBN 13 9780688152543
  • Editorial William Murrow
  • Fecha de publicación 1997

Tenemos 28 ejemplares disponibles a partir de EUR 1.39.

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.39
EUR 3.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Good. 2.7000 in x 10.2000 in x 8.4000 in.
Precio
EUR 1.39
EUR 3.00 enviando a
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Add Madeleine Kamman

  • Usado
Estado
UsedAcceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Phoenix, Arizona, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.19
EUR 3.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
UsedAcceptable. The item is fairly worn but still readable. The book may have some cosmetic wear (i.e. creased spine/cover, scratches, curled corners, folded pages, sunburn, stains, water damage, bent, torn, damaged binding, dent). - The dust jacket if present, may be marked, and have considerable heavy wear. – The book might be ex-library copy, and may have the markings and stickers associated from the library - The book may have considerable highlights/notes/underlined pages but the text is legible - Accessories such as CD, codes, toys, may not be included - Safe and Secure Mailer - No Hassle Return
Precio
EUR 3.19
EUR 3.99 enviando a
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Waltham, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.18
EUR 3.00 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Good. . . All orders guaranteed and ship within 24 hours. Your purchase supports More Than Words, a nonprofit job training program for youth, empowering youth to take charge of their lives by taking charge of a business.
Precio
EUR 4.18
EUR 3.00 enviando a
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.31
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.31
Envío gratuito a
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.31
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.31
Envío gratuito a
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
2
Librería
Memphis, Tennessee, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.40
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Acceptable. 8x2x10.
Precio
EUR 7.40
Envío gratuito a
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
2
Librería
Reno, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
4
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 8.00
Envío gratuito a
The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780688152543 / 0688152546
Cantidad disponible
1
Librería
Skokie, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.52
EUR 3.99 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood.
Precio
EUR 5.52
EUR 3.99 enviando a