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The Oxford Companion to Italian Food
de Gillian Riley
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0198606176
- ISBN 13
- 9780198606178
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Hardback. New. A blend of cultural history, facts, practical information, and anecdote, this new companion to food, with a foreward by chef Mario Batali. This shall be the first in a series of food history companions devoted to regional cuisine. Forthcoming titles include French, Southeast Asian, and food of the British Isles.
Sinopsis
Includes bibliographical references and index.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- B9780198606178
- Título
- The Oxford Companion to Italian Food
- Autor
- Gillian Riley
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 5
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0198606176
- ISBN 13
- 9780198606178
- Editorial
- Oxford University Press
- Lugar de publicación
- New York, N.Y
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2008
- LCCN
- 2007012080
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