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Planning And Control For Food And Beverage Operations de Jack D. Ninemeier - 2004-11-30

de Jack D. Ninemeier

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Planning And Control For Food And Beverage Operations de Jack D. Ninemeier - 2004-11-30
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Planning And Control For Food And Beverage Operations

de Jack D. Ninemeier

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Educational Inst of the Amer Hotel, 2004-11-30. Paperback. Good.
  • Librería Ergodebooks US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa blanda
  • Estado del libro Usado - Good
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa blanda
  • ISBN 10 0866122621
  • ISBN 13 9780866122627
  • Editorial Educational Inst of the Amer Hotel
  • Fecha de publicación 2004-11-30

Tenemos 6 ejemplares disponibles a partir de EUR 4.66.

Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Ninemeier, Jack D

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.66
Envío gratuito a

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.66
Envío gratuito a
Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Ninemeier, Jack D

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.60
Envío gratuito a

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.60
Envío gratuito a
Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Jack D. Ninemeier

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
4
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.44
Envío gratuito a

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 2004. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.44
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Planning and Control for Food and Beverage Operations
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Planning and Control for Food and Beverage Operations

de Jack D. Ninemeier

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.44
Envío gratuito a

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Motel Association, 2004. Paperback. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text.
Precio
EUR 7.44
Envío gratuito a
Planning And Control For Food And Beverage Operations
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Planning And Control For Food And Beverage Operations

de Ninemeier

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good Condition
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
Sixth Edition
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Burgin, Kentucky, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.42
EUR 6.35 enviando a

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Descripción:
Educational Institute of the American Hotel & Lodging Association, 2004. Sixth Edition. Softcover. Good Condition/No Dust Jacket. Used good condition. Pages contain highlighting. Cover shows minimal signs of wear. Spine of book has stickers. Binding is tight. 490 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: Under 1 kilo. ISBN: 0866122621. ISBN/EAN: 9780866122627. Pictures of this item not already displayed here available upon request. Inventory No: 1561019178. . 9780866122627
Precio
EUR 6.42
EUR 6.35 enviando a
Planning And Control For Food And Beverage Operations
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Planning And Control For Food And Beverage Operations

de Ninemeier, Jack D

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780866122627 / 0866122621
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.47
Envío gratuito a

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 37.47
Envío gratuito a