Descripción:
Wiley, 2001-09-05. 7th. hardcover. Used: Good.
Professional Chef by Culinary Institute of America de Culinary Institute
de Culinary Institute
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Chef by Culinary Institute of America
de Culinary Institute
- Usado
This book is in very good condition and ready for quick shipment
- Librería Independent bookstores (US)
- Estado del libro Usado
- Cantidad disponible 2
- ISBN 10 0471382574
- ISBN 13 9780471382577
- X weight 111 oz
Tenemos 8 ejemplares disponibles a partir de EUR 14.17.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Edición
- 7th
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 14.17Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 14.17
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 16.22Envío gratuito a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 16.22
Envío gratuito a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef by Culinary Institute of America
de Culinary Institute of America
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Boca Raton, Florida, United States
- Precio
-
EUR 18.88EUR 5.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2001-09-05. Hardcover. Good. 8x1x11. This listing is for The Professional Chef This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 0470421355 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 30 days of the purchase for a full refund.
Precio
EUR 18.88
EUR 5.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Usado
- Estado
- Used - Acceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Frederick, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 21.22EUR 3.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley. Used - Acceptable. Acceptable condition. No Dust Jacket A readable, intact copy that may have noticeable tears and wear to the spine. All pages of text are present, but they may include extensive notes and highlighting or be heavily stained. Includes reading copy only books. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 21.22
EUR 3.99
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Fine +
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
post falls, Idaho, United States
- Precio
-
EUR 28.29EUR 5.49 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
U.S.A.: Wiley Publications. Fine +. 2001. Glossy Hardback. 0471382574 Oversized 1036pp including cooking time charts for selected food categories, metric conversions, glossary, recipe index, and subject index Color step-by-step hoss for techniques Very heavy, large book so DOMESTIC ORDERS ONLY and only regular mailing is available .
Precio
EUR 28.29
EUR 5.49
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Professional Chef
de Culinary Institute of Ame
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
East Vancouver, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 36.29EUR 12.50 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
2001. Hardcover. Good.
Precio
EUR 36.29
EUR 12.50
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 59.47EUR 5.45 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2001-09-05. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 59.47
EUR 5.45
enviando a
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Like New
- Edición
- 7th
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471382577 / 0471382574
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Thompson's Station, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 61.93EUR 3.50 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley, 2001-09-05. 7th. hardcover. Like New. 8x1x11. Like New - Ships within 24 hours!
Precio
EUR 61.93
EUR 3.50
enviando a