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The Professional Chef
de Culinary Institute of America
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Fine +
- ISBN 10
- 0471382574
- ISBN 13
- 9780471382577
- Librería
-
post falls, Idaho, United States
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Sobre este artículo
U.S.A.: Wiley Publications. Fine +. 2001. Glossy Hardback. 0471382574 Oversized 1036pp including cooking time charts for selected food categories, metric conversions, glossary, recipe index, and subject index Color step-by-step hoss for techniques Very heavy, large book so DOMESTIC ORDERS ONLY and only regular mailing is available .
Reseñas
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Detalles
- Librería
- First Choice Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 86942
- Título
- The Professional Chef
- Autor
- Culinary Institute of America
- Formato/Encuadernación
- Glossy Hardback
- Estado del libro
- Usado - Fine +
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0471382574
- ISBN 13
- 9780471382577
- Editorial
- Wiley Publications
- Lugar de publicación
- U.S.A.
- Fecha de publicación
- 2001
- Palabras clave
- Culinary, Institute, of, America, Chefs, Professional, Cookery, Quantity
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Sobre el vendedor
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