Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
The restaurant : from concept to operation. de Lundberg, Donald E - 1985
de Lundberg, Donald E
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
![The restaurant : from concept to operation. de Lundberg, Donald E - 1985](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/279/842/9780471842279.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The restaurant : from concept to operation.
de Lundberg, Donald E
- Usado
- Tapa dura
- First
New York : Wiley, 1985. First edition. pictorial hard cover. VG. Slight shelf wear to covers, overall very good condition./No Jacket. Illustrated with black and white drawings. Includes bibliographies and index. Tourism-Hospitality Series.
-
Librería
Independent bookstores
(AU)
- Formato/Encuadernación Pictorial hard cover
- Estado del libro Usado - VG. Slight shelf wear to covers, overall very good condition.
- Estado de la sobrecubierta No Jacket
- Cantidad disponible 1
- Edición First edition
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0471842273
- ISBN 13 9780471842279
- Editorial Wiley
- Lugar de publicación New York
- Fecha de publicación 1985
- Páginas x, 308
- Palabras clave restaurants, food service, drinks service, LCCN: 84010436, ISBN: 0471842273
Tenemos 1 ejemplares disponibles a partir de EUR 55.06.
![The Restaurant: From Concept to Operation](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/279/842/9780471842279.IN.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Restaurant: From Concept to Operation
de Lundberg, Donald E
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780471842279 / 0471842273
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 55.06Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 55.06
Envío gratuito a