Rick Stein's Seafood: the best and most comprehensive guide to fish cookery from the Padstow Seafood School
de Stein, Rick
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0563534176
- ISBN 13
- 9780563534174
- Librería
-
Almere, Netherlands
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London : BBC, 2001. Hardcover. Good. Original blue boards, silver lettered spine, dust jacket, illustrated with colour photographs, 4to.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Klondyke (NL)
- Inventario del vendedor #
- 332484-KJ30
- Título
- Rick Stein's Seafood: the best and most comprehensive guide to fish cookery from the Padstow Seafood School
- Autor
- Stein, Rick
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- ISBN 10
- 0563534176
- ISBN 13
- 9780563534174
- Editorial
- London : BBC
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 2001
- Páginas
- 264
- Palabras clave
- Kookboeken, Kookboeken
- Catálogos del vendedor
- Cooking and Food;
Términos de venta
Klondyke
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives inaccurately described or damaged.
Sobre el vendedor
Klondyke
Miembro de Biblio desde 2018
Almere
Sobre Klondyke
We sell books on Crafts, Arts, Architecture, Photography, Design, History, Literature, Music, Travel, Cookery, Philosophy, Theology, and more. Also visit our website www.klondyke.nl.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: