Science of Food
de K. B. Sherrington
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 075062373X
- ISBN 13
- 9780750623735
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Paperback / softback. New. This textbook provides a grounding in the science of food preparation for BTEC National, HNC/D and GNVQ Hospitality and Catering as well for general home economics and food science courses. Topics are introduced through clear, concise explanations supported by up-to-date data.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- A9780750623735
- Título
- Science of Food
- Autor
- K. B. Sherrington
- Formato/Encuadernación
- Paperback / softback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 075062373X
- ISBN 13
- 9780750623735
- Editorial
- Butterworth-Heinemann
- Primera fecha de publicación de esta edición
- March 9, 1998
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