Ir al contenido

Simple French Food de Richard Olney - 1977-02-01

de Richard Olney

Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
No hay imagen

Simple French Food

de Richard Olney

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Atheneum, 1977-02-01. Paperback. New. New Inside & Out. Clean & Crisp! No markings. Excellent book! ( z1s49D ) ** Fast Shipping! **
  • Librería Cronus Books, LLC. US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa blanda
  • Estado del libro Nuevo New
  • Cantidad disponible 1
  • Encuadernación Tapa blanda
  • ISBN 10 0689705468
  • ISBN 13 9780689705465
  • Editorial Atheneum
  • Fecha de publicación 1977-02-01
  • X weight 18 oz

Tenemos 3 ejemplares disponibles a partir de EUR 14.24.

No hay imagen

Simple French Food

de Olney, Richard

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.24
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
Simon & Schuster. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 14.24
Envío gratuito a
No hay imagen

SIMPLE FRENCH FOOD

de Richard Olney (Auithor-Illustrator); James Beard (Foreword)

  • Usado
  • near fine
  • Tapa blanda
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
None as Issued
Edición
1st Edition 3rd Printing
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Berkeley, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.86
EUR 5.75 enviando a

Mostrar detalles

Descripción:
New York, NY: Atheneum, 1980. 1st Edition 3rd Printing. Soft cover. Near Fine/None as Issued. Richard Olney (Auithor-Illustrator). Text/NEW & Bright. 1980, First Edition, 3rd Printing. Softcover/NF w/trace edge rubs & crease to spine & small loss to front endpaper. PO name to front & rear covers verso. Truly inspiring rich & simple guide to the essence of simple French country cooking from American painter, cook, food writer, editor & memoirist Richard Olney (1927 - 1999), first published in 1974. Besides endorsement from James Beard, Alice Waters says "For twenty years Richard Olney's Simple French Food has been one of my greatest sources of inspiration for cooking at Chez Panisse." 433 pgs w/author's illustrations. 9 chapters follow Prefatory guidelines: 1, Salads; 2, Cold Terrines, Pates, Mousses; 3, Eggs; 4 , Fish; 5, Vegetables; 6, Starchy Preparations; 7, Soups; 8, Meats & Poultry; and 9, Desserts, followed by Index. Fine copy despite flaws.
Precio
EUR 24.86
EUR 5.75 enviando a
No hay imagen

Simple French Food

de Richard Olney

  • Usado
  • good
Estado
Usado - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780689705465 / 0689705468
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 50.17
Envío gratuito a

Mostrar detalles

Descripción:
board_book. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 50.17
Envío gratuito a