Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Starting a Small Restaurant : A Guide to Excellence in the Purveying of Public Victuals
de Miller, Daniel
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 0916782379
- ISBN 13
- 9780916782375
- Librería
-
New Port Richey, Florida, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Boston, Massachusetts, U.S.A.: Harvard Common Press, 1983. 11th . Soft cover. Very Good. (11th) Large sturdy softcover, glossy yellow rappers with green illustration of pretty restaurant on front, 206 pages. Very slight wear at top tips and bottom back tip. Light brown stain to final pages along long exterior edges. Near Fine.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Callaghan Books South (US)
- Inventario del vendedor #
- 38638
- Título
- Starting a Small Restaurant : A Guide to Excellence in the Purveying of Public Victuals
- Autor
- Miller, Daniel
- Formato/Encuadernación
- Soft cover
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 11th
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0916782379
- ISBN 13
- 9780916782375
- Editorial
- Harvard Common Press
- Lugar de publicación
- Boston, Massachusetts, U.S.A.
- Fecha de publicación
- 1983
- Palabras clave
- RESTAURANT MANAGEMENT BUSINESS ECONOMICS HOSPITALITY
- Catálogos del vendedor
- Business;
Términos de venta
Callaghan Books South
Books may be returned with 5 days for full refund--in same condition as sent.
Sobre el vendedor
Callaghan Books South
Miembro de Biblio desde 2004
New Port Richey, Florida
Sobre Callaghan Books South
An internet bookstore, we have added 20 books a day to our inventory for a total of more than 40,000, specializing in Poetry, Vietnam Conflict, Native American, Literary Criticism.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: