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Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food
de Raymond Sokolov
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0307946355
- ISBN 13
- 9780307946355
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Sinopsis
Raymond Sokolov ate his first meal in Detroit in 1941 and dined with tenacious curiosity in France as a correspondent for Newsweek . He went on to sustain himself writing about food at The New York Times and Natural History magazine, and, most recently, by covering restaurants worldwide for The Wall Street Journal . He is the author of The Saucier’s Apprentice , the novel Native Intelligence , and a biography of A. J. Liebling, Wayward Reporter . He lives in New York’s Hudson Valley.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore
(GB)
- Inventario del vendedor #
- B9780307946355
- Título
- Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food
- Autor
- Raymond Sokolov
- Formato/Encuadernación
- Paperback / softback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa blanda
- ISBN 10
- 0307946355
- ISBN 13
- 9780307946355
- Editorial
- Knopf Doubleday Publishing Group
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 2014-02-11
Términos de venta
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