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Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food
de Sokolov, Raymond
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Fine copy in fine dust jacket
- ISBN 10
- 0307700941
- ISBN 13
- 9780307700940
- Librería
-
Pittsford, New York, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
Raymond Sokolov ate his first meal in Detroit in 1941 and dined with tenacious curiosity in France as a correspondent for Newsweek . He went on to sustain himself writing about food at The New York Times and Natural History magazine, and, most recently, by covering restaurants worldwide for The Wall Street Journal . He is the author of The Saucier’s Apprentice , the novel Native Intelligence , and a biography of A. J. Liebling, Wayward Reporter . He lives in New York’s Hudson Valley.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Abacus Bookshop
(US)
- Inventario del vendedor #
- BOOKS060711I
- Título
- Steal the Menu: A Memoir of Forty Years in Food
- Autor
- Sokolov, Raymond
- Ilustrador
- Illus. with photos
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Fine copy in fine dust jacket
- Edición
- 1st
- ISBN 10
- 0307700941
- ISBN 13
- 9780307700940
- Editorial
- Alfred A. Knopf
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 2013
- Catálogos del vendedor
- Food & Drink;
Términos de venta
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Sobre el vendedor
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