A Taste of Excellence
de Ortiz, Elisabeth Lambert
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 0004112547
- ISBN 13
- 9780004112541
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London, UK: Collins, 1987. Second-hand hardcover. Ortiz, Elisabeth Lambert. A Taste of Excellence: recipes from the best of British Chefs. Collins: London, UK 1987. 4to sm HC 240pp. VG/VG
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Books for Cooks (AU)
- Inventario del vendedor #
- 0004112547-01
- Título
- A Taste of Excellence
- Autor
- Ortiz, Elisabeth Lambert
- Formato/Encuadernación
- Second-hand hardcover
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0004112547
- ISBN 13
- 9780004112541
- Editorial
- Collins
- Lugar de publicación
- London, UK
- Fecha de publicación
- 1987
- Catálogos del vendedor
- Regional Cooking;
Términos de venta
Books for Cooks
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
Books for Cooks
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria
Sobre Books for Cooks
Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- VG/VG
- Very Good Condition book with a Very Good Condition dust jacket. Very Good Condition indicates a used book that does show some...