Ir al contenido

Taste of Morocco

Taste of Morocco

Taste of Morocco

Taste of Morocco

de Carrier, Robert

  • Usado
Estado
Ver descripción
ISBN 10
0752210394
ISBN 13
9780752210391
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 9.95
O solamente EUR 8.96 con un
Membresía Biblioclub
EUR 24.85 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

London: Boxtree, 1996. Second-hand softcover.

Carrier, Robert. Taste of Morocco. Boxtree: London, 1996. 8vo (235x150mm) pict stiff crd wrappers 224pp. VG-/- edges lightly soiled & age toned; spine lightly sunned; gift inscription to ffep

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9780752210391-2
Título
Taste of Morocco
Autor
Carrier, Robert
Formato/Encuadernación
Second-hand softcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa blanda
ISBN 10
0752210394
ISBN 13
9780752210391
Editorial
Boxtree
Lugar de publicación
London
Fecha de publicación
1996
Catálogos del vendedor
Regional Cooking;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Soiled
Generally refers to minor discoloration or staining.
Spine
The outer portion of a book which covers the actual binding. The spine usually faces outward when a book is placed on a shelf....
Edges
The collective of the top, fore and bottom edges of the text block of the book, being that part of the edges of the pages of a...
Wrappers
The paper covering on the outside of a paperback. Also see the entry for pictorial wraps, color illustrated coverings for...
Morocco
Morocco is a style of leather book binding that is usually made with goatskin, as it is durable and easy to dye. (see also...

Categorías de este libro

tracking-