Vegan: The New Ethics of Eating
de Marcus, Erik
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 0935526358
- ISBN 13
- 9780935526356
- Librería
-
Maplewood, Missouri, United States
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Sobre este artículo
Sinopsis
In this book, you will find the latest information about how what you eat affects your health, the environment, and the existence of the animals who share this planet, along with in-depth discussions of ground-breaking work by these internationally respected experts: Heart specialist, Dean Ornish, M.D.; Nutrition scientist, T. Colin Campbell, Ph.D.; Weight loss expert, Terry Shintani, M.D.; Farm Sanctuary founders, Gene and Lorri Bauston; Vegetarian nutritionist, Suzanne Havala, R.D.; Population analysis, David Pimentel, Ph.D.; Mad Cow disease expert, Stephen Dealler, M.D.; Rangeland activist, Lynn Jacobs.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- The Book House - St. Louis (US)
- Inventario del vendedor #
- 221115-RD85
- Título
- Vegan: The New Ethics of Eating
- Autor
- Marcus, Erik
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0935526358
- ISBN 13
- 9780935526356
- Editorial
- McBooks Press
- Lugar de publicación
- Ithaca, New York, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1998
- Palabras clave
- Food, Meat, Vegan, Vegetarian, Veganism, Animals, Environment, Environmentalism, Ethics, Animal Products
Términos de venta
The Book House - St. Louis
Sobre el vendedor
The Book House - St. Louis
Sobre The Book House - St. Louis
Glosario
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- Used to indicate any paperback book that is larger than a mass-market paperback and is often more similar in size to a hardcover...