Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
de FERRANDI Paris
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 2081513420
- ISBN 13
- 9782081513426
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Bonita (US)
- Inventario del vendedor #
- 2081513420.G
- Título
- Vegetables: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts
- Autor
- FERRANDI Paris
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 2081513420
- ISBN 13
- 9782081513426
Términos de venta
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.