Descripción:
2003 hardcover published without jacket/wear & bumping on the cover/clean & unmarked. Hard Cover. Good/No Jacket. 4to - over 9¾" - 12" tall.
Water for People and Nature: Arumugam Commemoration Volume (History of Water conservation, Vol. 2) de Editor-Bhadra Kamaladasa
de Editor-Bhadra Kamaladasa
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Water for People and Nature: Arumugam Commemoration Volume (History of Water conservation, Vol. 2)
de Editor-Bhadra Kamaladasa
- Usado
- Bien
- Tapa dura
Sri Lanka Water Heritage. Hardcover. Good.
- Librería Ergodebooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 9558907006
- ISBN 13 9789558907009
- Editorial Sri Lanka Water Heritage
Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 18.60.
Water for People and Nature: Arumugam Arumugam Commemoration (Sri Lanka Water Heritage: History of Water conservation, Volume 2)
de Kamaladasa, Bhadra (Editor)
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789558907009 / 9558907006
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Saginaw, Michigan, United States
- Precio
-
EUR 18.60Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 18.60
Envío gratuito a
Water for People and Nature: Arumugam Commemoration Volume (History of Water conservation, Vol. 2)
de Kamaladasa, Bhadra (ed)
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9789558907009 / 9558907006
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Nashville, Tennessee, United States
- Precio
-
EUR 17.66EUR 4.99 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
Sri Lanka Water Heritage, 2003. Book. Very Good. Hardcover. Volume 2. DJ has edge wear, creases, scratches, rubbed corners/spine. Boards have edge wear, rubbed corners/spine. No writing. Very good..
Precio
EUR 17.66
EUR 4.99
enviando a