When French Women Cook : A Gastronomic Memoir
de Madeleine Kamman
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0689706200
- ISBN 13
- 9780689706202
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
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Sobre este artículo
Central Bureau voor Schimmelcultures, 1982. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Sinopsis
French-born MADELEINE KAMMAN began introducing Americans to her native cuisine when she moved to the United States in 1960. Her restaurant, Chez la Mere Madeleine, was renowned as one of the country’s finest. In the mid-1980s, she hosted the PBS show Madeleine Cooks , and later founded the School for American Chefs. A James Beard Award–winning author, Madeleine continues to be an active mentor in the culinary arts.
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Detalles
- Librería
- ThriftBooks (US)
- Inventario del vendedor #
- G0689706200I3N00
- Título
- When French Women Cook : A Gastronomic Memoir
- Autor
- Madeleine Kamman
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 3
- ISBN 10
- 0689706200
- ISBN 13
- 9780689706202
- Editorial
- Central Bureau voor Schimmelcultures
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 1982
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