A Guide To Modern Cookery

de Escoffier, A

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A guide to modern cookery

A guide to modern cookery

de Escoffier, A. (Auguste) (1846-1935)

Estado
Usado
Edición
1st edition
Published
1907
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Galway, IRL
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1,455.01

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Descripción:
London; Heinemann, 1907. 1st edition. Hardcover. Scattered, marginal foxing. Hinges starting. Good copy only in the original gilt-blocked cloth. Spine bands and panel edges dulled and toned. Remains quite well-preserved overall; tight, bright, clean and strong. Physical description; xvi, 891, [1] p. [1] leaf of plates : port. ; 25cm. Notes; Later ed. published under title: The Escoffier cook… Saber más sobre este artículo
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A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, A.

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
First American Edition
Published
1907
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Wilmington, Delaware, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 421.34

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Descripción:
New York: McClure, Phillips and Company, 1907. First American Edition . Hardcover. Good/No Jacket. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. . 880pp. Green cloth, gilt lettering to cover and spine. Cover is heavily spotted but has very light wear, spine is faded but bright and clear, light foxing to preliminary pages, text is… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 421.34
A Guide to Modern Cookery

A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, A.

Estado
Usado - Good
Published
1909
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Didcot, Oxfordshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 446.21

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Descripción:
London: William Heinemann, 1909. Hardcover without a dust jacket. Fully bound in green cloth with gilt lettering to front and to spine; page block has been dyed green to match. Board edges are worn, spine is sunned and there are a few small markings to front and rear board. The frontis has come away from the binding but is still… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 446.21
A Guide to Modern Cookery. [inscribed]
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A Guide to Modern Cookery. [inscribed]

de Escoffier, A [George Auguste]

Estado
Usado
Published
1909
Cantidad disponible
1
Librería
Alfred, Maine, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1,685.34

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Descripción:
London: William Heinemann; [Richard Clay & Sons Ltd.], 1909. Thick quarto (24.5 x 16 cm.), xvi, 880 pages. All edges green. Publisher's advertisements; index. Second, "New and Revised Edition". The first English language edition was issued in 1907. An early issue of the first English language translation of Escoffier's masterwork, which built on the work of Careme while simplifying… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 1,685.34
A GUIDE TO MODERN COOKERY.
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A GUIDE TO MODERN COOKERY.

de Escoffier, A. [Georges Auguste].

Estado
Usado - Near Fine
Edición
1st Edition
Published
1907
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
London, London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1,308.89

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Descripción:
William Heinemann., 1907 FIRST ENGLISH EDITION. xiii, 880 pages. Tissue-protected photogravure portraIt frontispiece. All edges green. Flourishing ink ownership inscription of Major Wigram, 32 Lenox Gardens SW on blank preliminary page. Menus and index at the end. Publisher's advert on the verso of the half-title page. Marbled endpapers. 17 x 25 cm. New full red morocco binding. Spine in six… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 1,308.89
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A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, A

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Cape Town, ZAF
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 566.58

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Descripción:
William Heinemann. A pristine copy of the second edition of this classic cookery book. New green marbled end papers and original green stain to the page edges. A light touch of foxing to the prelims and lightly scattered throughout. 891 Pages. Second edition (revised and enlarged). Condition: Near fine. Binding: Hardcover. Rebound in green calf over marbled… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 566.58
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A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, A

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Cape Town, ZAF
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 566.58

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Descripción:
William Heineman. A pristine copy of the second edition of this classic cookery book. A light touch of foxing to the prelims. New green marbled end papers and original green stain to the page edges. 891 Pages. Contents clean and binding sound.
Precio
EUR 566.58
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A Guide to Modern Cookery

de A. Escoffier

Estado
Usado - Collectible - Acceptable
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 149.74

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Descripción:
William Heinemann. Collectible - Acceptable. London: William Heinemann, 1926. New and Revised edition. Sm 4to hardcover. xvi+8911pp. Frontispiece. Fair book. No dust jacket. Front hinge cracked. Writing inside. In protective mylar cover. (Cooking, Cookbook) Inquire if you need further information.
Precio
EUR 149.74
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A Guide to Modern Cookery

de A. Escoffier

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
2nd Edition
Published
1909
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
London, London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 118.99

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Descripción:
London: William Heinemann. New and revised ed. (January 1909). Orange-red cloth boards (rebind?) with gilt titles to cover and spine. Good copy, clean and tight, some light soiling to covers, some prelims chipped to page edge but text-block unaffected . Good. Hardcover. 2nd Edition. 1909.
Precio
EUR 118.99
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Guide to Modern Cookery

de Auguste Escoffier

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781858911243
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.94

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Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 4.94
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A guide to modern cookery

de Escoffier, A

Estado
New
ISBN
9789353809171
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 36.52

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Descripción:
Alpha Editions. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 36.52
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A guide to modern cookery

de A Escoffier

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9789353809171
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.32

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Descripción:
Paperback / softback. New.
Precio
EUR 35.32