A Guide To Modern Cookery

de Escoffier, G A

Ejemplares disponibles

A Guide to Modern Cookery

A Guide to Modern Cookery

de Escoffier, G. A

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Fair
Edición
2nd
Published
1968
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780434239009
Cantidad disponible
1
Librería
Johannesburg, ZAF
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.50

Mostrar detalles

Descripción:
Heinemann, 1968. 2nd. Hardcover. Good/Fair. jacket is rubbed, chipped and damp stained. edge wear on boards. foxing, tape residue and marks. a heavy copy, may require extra postage unless posted within South Africa. fairly good copy.[SK]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
Precio
EUR 6.50
No hay imagen

A Guide To Modern Cookery

de Escoffier, G.A

Estado
Usado - Good
Edición
First Edition
Published
1907
Encuadernación
Hardback
Cantidad disponible
1
Librería
Tywyn, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1,241.51

Mostrar detalles

Descripción:
William Heinemann, 1907. First Edition. Hardback. Good. 1907 1st UK edition. xvi , 880pp Frontis with tissue guard. Bound in green cloth ( not the publishers cloth but contemporary ) Cloth lightly soiled. Previous ownership name on the endpaper. Sporadic foxing to the margins. A good copy of one the best cookery books of all time.
Precio
EUR 1,241.51
No hay imagen

A Guide To Modern Cookery

de Escoffier, G. A

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1961
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Johannesburg, ZAF
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.22

Mostrar detalles

Descripción:
Heinemann, 1961. Hardcover. Very Good/No Jacket. The boards are slightly rubbed.No inscriptions.Well bound.Very good copy.[S.K]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
Precio
EUR 10.22
No hay imagen

A Guide to Modern Cookery - Part II

de Escoffier, G. A

Estado
New
ISBN
9781443758680
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.59

Mostrar detalles

Descripción:
New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 44.59