Cooking Basics

de Mallorca, Jacqueline

Ejemplares disponibles

Cooking Basics

Cooking Basics

de Jacqueline Mallorca

Estado
Like New
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.90

Mostrar detalles

Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Like New. Pages are clean and are not marred by notes or folds of any kind. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.90
Cooking Basics

Cooking Basics

de Jacqueline Mallorca

Estado
Usado - Very Good
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.90

Mostrar detalles

Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.90
Cooking Basics

Cooking Basics

de Jacqueline Mallorca

Estado
Usado - Good
Published
1999
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.90

Mostrar detalles

Descripción:
Time-Life, Incorporated, 1999. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.90
No hay imagen

COOKING BASICS: RECIPES & TECHNIQUES (WILLIAMS-SONOMA KITCHEN LIBRARY)

de Mallorca, Jacqueline

Estado
Usado
Published
1996
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Columbia, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.46

Mostrar detalles

Descripción:
1996. 1996 Mallorca, Jacqueline COOKING BASICS: RECIPES & TECHNIQUES (WILLIAMS- SONOMA KITCHEN LIBRARY) Time-Life Books, c1996 108pp, index, color photographs Chris Shorten sq 8vo as new hardcover in as new d/j.
Precio
EUR 9.46
No hay imagen

Cooking Basics

de Mallorca, Jacqueline

Estado
Used - Good
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.73

Mostrar detalles

Descripción:
Time-Life, Incorporated. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.73
No hay imagen

Cooking Basics: Recipes & Techniques (Williams Sonoma Kitchen Library)

de Mallorca, Jacqueline

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780783503189
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.54

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 27.54