Eating History

de Andrew Smith

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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

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Usado - Fine
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Fine
Edición
First Edition
Published
2009-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
New York, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.18

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Descripción:
Columbia University Press, 2009-09-18. First Edition. Hardcover. Fine/Fine. 101x18x148. Hardcover with dust jacket. First Edition. 1st printing (complete number line). Clean and tight. No markings. Fast shipping from NYC!
Precio
EUR 16.18
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 4.72

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 4.72
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
New
Published
2009-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 21.07

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Descripción:
Columbia University Press, 2009-09-18. Hardcover. New.
Precio
EUR 21.07
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Eating History : Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine

de Smith, Andrew

Estado
Used - Good
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 6.65

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.65
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Eating History : Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine

de Smith, Andrew

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.65

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.65
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
UsedGood
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
Librería
Spokane, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.62

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UsedGood. Condition: GOOD - Used with some wear from use. May include stickers on cover, missing or wear to dustcover, inside cover, spine, slight curled corners, stains, and wear to the fore edge. All orders ship via UPS Mail Innovations - can take up to 14 business days from first scan to be delivered. The… Saber más sobre este artículo
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EUR 4.62
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
New
Published
2011-06-28
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.54

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Columbia University Press, 2011-06-28. Paperback. New.
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EUR 14.54
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
UsedGood
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
Librería
Imperial, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
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Precio
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UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

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Published
2009-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
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Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.79

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Columbia University Press, 2009-09-18. Hardcover. Like New.
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

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Published
2011-06-28
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
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Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.53

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Columbia University Press, 2011-06-28. Paperback. Like New.
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
New
Published
2009-09-18
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 75.89

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Descripción:
Columbia University Press, 2009-09-18. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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EUR 75.89
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

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New
Published
2011-06-28
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
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San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 78.15

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Columbia University Press, 2011-06-28. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
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EUR 78.15
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

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Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231140928
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.37

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 28.37
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Eating History: Thirty Turning Points in the Making of American Cuisine (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de Smith, Andrew

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231140935
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.47

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 27.47