Food Proteins and Peptides

de Hettiarachchy, Navam S

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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

de Hettiarachchy, Navam S. (Edited by)/ Sato, Kenji (Edited by)/ Marshall, Maurice R. (Edited by)/ Kannan, Arvind (Edited by)

Estado
New
Published
2012
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781420093414
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 312.10

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Descripción:
CRC Pr I Llc, 2012. Hardcover. New. 1st edition. 470 pages. 9.75x6.50x1.25 inches.
Precio
EUR 312.10
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

de Navam S. Hettiarachchy

Estado
New
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9781420093414
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 302.42

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Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; Offers an understanding of the chemistry and properties of food-derived proteins and peptides. This title looks at the ways to maximize functional utilization in foods and dietary supplements. It is suitable for nutritionists, nutraceut
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EUR 302.42
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

de Hettiarachchy, Navam S. (Edited by)/ Sato, Kenji (Edited by)/ Marshall, Maurice R. (Edited by)/ Kannan, Arvind (Edited by)

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Published
2012
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781420093414
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 352.67

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Descripción:
CRC Pr I Llc, 2012. Hardcover. New. 1st edition. 470 pages. 9.75x6.50x1.25 inches.
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EUR 352.67
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

de Navam S. Hettiarachchy

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Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9781138199002
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 115.82

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Descripción:
Paperback / softback. New.
Precio
EUR 115.82
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Food Proteins and Peptides: Chemistry, Functionality, Interactions, and Commercialization

de Hettiarachchy, Navam S. (Editor)/ Sato, Kenji (Editor)/ Marshall, Maurice R. (Editor)/ Kannan, Arvind (Editor)

Estado
New
Published
2016
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781138199002
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 137.35

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Descripción:
CRC Pr I Llc, 2016. Paperback. New. reprint edition. 454 pages. 9.25x6.00x1.25 inches.
Precio
EUR 137.35