Hard To Swallow a Brief History Of Food
de Lacey, Richard W
Ejemplares disponibles
Hard to Swallow. a Brief History of Food
de Lacey, Richard W.
- Estado
- Usado - Fine
- Estado de la sobrecubierta
- Dust Jacket Included
- Edición
- 1st Edition
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780521440011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Calgary, Alberta, CAN
- Precio
-
EUR 10.47
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge, England: Cambridge University Press., 1994 First edition in hardcover with dust jacket. 340 pp. Drawings, tables, glossary, reading list, index. Jacket has some very minor edgecreasing, light rubbing. Fine/Near Fine. Precio
EUR 10.47
HARD TO SWALLOW, A Brief History Of Food.
de Lacey, Richard W.
- Estado
- Usado - Fine
- Estado de la sobrecubierta
- Fine-
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780521440011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
North Reading, Massachusetts, USA
- Precio
-
EUR 23.35
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge University Press:, 1994. 340 pages. "The overall message is enjoy your food but be aware of the dangers and take care." FINE HARDCOVER, FINE- DUST JACKET.. Hard Cover. Fine/Fine-. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Precio
EUR 23.35
Hard to Swallow, a Brief History of Food
de Lacey, Richard W
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- Reprint
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780521440011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Horncastle, Lincolnshire, GBR
- Precio
-
EUR 6.55
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge: Cambridge University Press, 1994. Reprint, 8vo, 340pp, very faint traces of foxing to prelims o/w VG+ Copy in VG+ DJ. Reprint. Hard Cover. Very Good/Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Precio
EUR 6.55
Hard to Swallow A Brief History of Food
de Lacey, Richard W.
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- 1st Edition
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Baltimore, Maryland, USA
- Precio
-
EUR 14.01
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge: Cambridge University Press, 1994. 1st Edition . Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 340pp.
Precio
EUR 14.01
Hard to Swallow, a Brief History of Food
de Lacey, Richard W.
- Estado
- Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Published
- 1994
- Encuadernación
- Hardcover
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Stratford, Ontario, CAN
- Precio
-
EUR 11.21
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge University Press, 1994 Still in plastic library wraps. Light wear. Precio
EUR 11.21
Hard to Swallow
de Richard W. Lacey
- Estado
- Used
- Published
- pp. 356
- Encuadernación
- Hardback
- ISBN
- 9780521440011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Woodside, New York, USA
- Precio
-
EUR 121.29
Mostrar detalles
Descripción:
Cambridge University Press CUP , pp. 356 . Hardback. Used. Precio
EUR 121.29