Hard To Swallow

de Lacey, Richard W

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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Usado - Very Good
Published
1994-03-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Grand Rapids, Michigan, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.77

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Descripción:
Cambridge University Press, 1994-03-01. Hardcover. Very Good. Hardcover with DJ. Pages are clean and unmarked. Covers show very minor shelf wear. Binding is tight, hinges strong. Dust jacket shows light edge wear.; 100% Satisfaction Guaranteed! Ships same or next business day!
Precio
EUR 8.77
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Usado - Very Good
Published
1994-03-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Frankfort, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.59

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Descripción:
Cambridge University Press, 1994-03-01. Hardcover. Very Good. 9x6x1. hardcover with dust jacket, tight, pages clear and bright, shelf and edge wear, corners bumped, packaged in cardboard box for shipment, tracking on U.S. orders
Precio
EUR 6.59
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W.

Estado
Usado - Very Good/Very Good
Published
1994
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
OCEANSIDE, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.93

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Descripción:
West Nyack, New York, U.S.A.: Cambridge Univ Pr. Very Good/Very Good. 1994. Hard Cover. 0521440017 Ex-Library (J83) .
Precio
EUR 32.93
Hard to Swallow: A Brief History of Food

Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W.

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.91

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 1.91
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey,

Estado
New
Estado de la sobrecubierta
New
Edición
1st
Published
1994
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.22

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Descripción:
Cambridge University, 1994. 1st. Hardcover. New/New.
Precio
EUR 45.22
Hard to Swallow: A Brief History of Food

Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey

Estado
New
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 92.29

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Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; What is in food? Richard Lacey stimulates us to question the future and to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 92.29
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Hard to Swallow : A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.84

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Descripción:
Cambridge University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.84
Hard to Swallow: A Brief History of Food

Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey

Estado
New
ISBN
9780521064941
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.12

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Descripción:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; What is in food? Richard Lacey stimulates us to question the future and to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister sides of… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 49.12
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Hard to Swallow : A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.84

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Descripción:
Cambridge University Press. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.84
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Hard to Swallow : A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.65

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Descripción:
Cambridge University Press. Used - Very Good. Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 5.65
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Hard to Swallow : A Brief History of Food

de Lacey, Richard W

Estado
Used - Good
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.97

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Descripción:
Cambridge University Press. Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.97
Hard to Swallow: A Brief History of Food

Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780521064941
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 55.90

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Descripción:
Paperback / softback. New. What is in food? Richard Lacey stimulates us to question the future and to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister sides of food production and the dangers lurking in the… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 55.90
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey

Estado
New
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 102.80

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Descripción:
Hardback. New. What is in food? Richard Lacey stimulates us to question the future and to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister sides of food production and the dangers lurking in the kitchen.
Precio
EUR 102.80
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Richard W. Lacey

Estado
New
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 113.28

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Descripción:
Hardback. New. What is in food? Richard Lacey stimulates us to question the future and to think about the nature of what we eat and where it comes from. Professor Lacey is on the side of the consumer, you and I, as he reveals the sinister sides of food production and the dangers lurking in the kitchen.
Precio
EUR 113.28
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780521440011
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.91

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 41.91
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Hard to Swallow: A Brief History of Food

de Lacey, Richard W.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780521064941
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.74

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Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 76.74