James Beard's Theory & Practice Of Good Cooking

de Beard, James

Ejemplares disponibles

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking: (Reissue)

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking: (Reissue)

de Beard, James

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1995
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780517118603
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.85

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Descripción:
Wings Books, 1995. Reprint Edition, 7th printing. Black marker remainder dot to bottom page edges, prior owner's embossed stamp on front flyleaf. A tight, clean copy. Quarter cloth binding. 465pp. Dust jacket offered in a new mylar cover.. Hardcover. Very Good/Very Good. Illus. by Stuecklen, Karl. 8vo - 8" - 9" Tall.
Precio
EUR 18.85
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking
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James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de James Beard

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
1977
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
CAMAS, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.54

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Descripción:
Dust jacket has minor wear on edges (see photos) 100% guaranteed that condition is as described. Prompt shipping from the US with tracking number. Standard shipping typically takes 7-14 business days within the US. PROCEEDS FROM THIS SALE SUPPORT LITERACY PROGRAMS THROUGH CAMAS PUBLIC LIBRARY IN CAMAS, WA
Precio
EUR 56.54
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.73

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1977. 3rd printing trade edition hardcover. Square and unmarked. 468pp, index. Illustrations by Karl Stuecklen. Dust jacket is rubbed along edges; offered now in a new mylar cover.. Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - 8" - 9" Tall.
Precio
EUR 20.73
JAMES BEARD'S THEORY & PRACTICE OF GOOD COOKING

JAMES BEARD'S THEORY & PRACTICE OF GOOD COOKING

de James Beard

Estado
Usado
Edición
First Edition; Seventh Printing
Published
1990
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780517118603
Cantidad disponible
1
Librería
Pomona, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 51.78

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Descripción:
New York: Wings Books. 1990. First Edition; Seventh Printing. Hardcover. 0517118602 . Near Fine in a Near Fine dust jacket. ; 9.1 X 6.1 X 1.7 inches .
Precio
EUR 51.78
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James Beard's Theory and Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Used: Good
Edición
First Edition
Published
1984-03-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394724751
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.44

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Descripción:
Alfred A Knopf, 1984-03-12. First Edition. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 10.44
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking
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James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
6th ptg
Published
1981
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Minneapolis, Minnesota, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.44

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1981 WYSIWYG pricing--no added shipping charge for standard shipping within USA. Remainder. Pale yellow & green boards with brown titles & decorations, x, 465, [2] pp, illustrated throughout with line drawings, index. Remainder mark is a rubber-stamped Random House device on bottom edge. DJ rear panel & flap creased; in Brodart… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 25.44
James Beard's Theory and Practice Of Good Cooking

James Beard's Theory and Practice Of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - Very Good
Published
1977
Encuadernación
Leather-backed cloth
Cantidad disponible
1
Librería
Portland, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 47.12

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Descripción:
1st Edition. Leather-backed cloth quarto. Alfred A. Knopf, 1977. Very good condition. 468pp. Some wear to the spine.
Precio
EUR 47.12
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de Beard, James; Wilson, Jose

Estado
Usado - Good +
Estado de la sobrecubierta
Good +
Edición
1st Edition
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Woodlawn, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.97

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Descripción:
New York, New York, U. S. A.: Alfred A. Knopf, 1977. 1st Edition . Hardcover. Good +/Good +. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Stuecklen, Karl W.. Stated First Edition. Includes Index, Concordance And Carving Section. The Book Has Laminated Pictorial Cover Over Boards With A Sea Green Spine. Brown Lettering On The Spine.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 32.97
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James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de James Beard

Estado
New
Published
1977-03-12
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Carson City, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.61

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Descripción:
Knopf, 1977-03-12. hardcover. New. 8x5x1. Karl Stuecklen. B.C.E. 1977 ~ Dust cover has some minor shelf wear. ~ NEW inside and Out! Clean & Crisp Pages w/No markings. (Email for more info./pics)
Precio
EUR 16.61
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.85

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1977. 3rd printing trade edition hardcover. Square and unmarked. 468pp, index. Illustrations by Karl Stuecklen. Dust jacket has a couple short tears to upper edge; offered now in a new mylar cover.. Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - 8" - 9" Tall.
Precio
EUR 18.85
James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

James Beard's Theory & Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.85

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1977. 3rd printing trade edition hardcover. Square and unmarked. 468pp, index. Illustrations by Karl Stuecklen. Dust jacket is slightly rubbed; offered now in a new mylar cover.. Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - 8" - 9" Tall.
Precio
EUR 18.85
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James Beard's Theory and Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
New
Published
1990-03-25
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780517695258
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 95.51

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Descripción:
Random House Value Publishing, 1990-03-25. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 95.51
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James Beard's Theory and Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Usado - F/F
Published
1984
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
murrieta, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.20

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Descripción:
New York, NY: Alfred A. Knopf, Inc.. F/F. 1984. 0394484932 . Fine in a fine DJ; A classic by one of the classics. One of the most useful cookbooks ever. Categorized by style of cooking (braising, roasting...) ; 3td Ptg; Cloth backed boards; 8vo; DJ .
Precio
EUR 21.20
JAMES BEARD'S THEORY & PRACTICE OF GOOD COOKING

JAMES BEARD'S THEORY & PRACTICE OF GOOD COOKING

de James Beard

Estado
Usado
Edición
First Edition; First Printing
Published
1977
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394484938
Cantidad disponible
1
Librería
Pomona, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 81.00

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf. 1977. First Edition; First Printing. Hardcover. 0394484932 . Very Good+ in a Very Good dust jacket. Small closed tears on spine crown and heel. Small open tears on top rear gutter and panel corners. ; 468 pages .
Precio
EUR 81.00
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James Beard's Theory and Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
New
Published
1984-03-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394724751
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 98.24

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Descripción:
Alfred A Knopf, 1984-03-12. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 98.24
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James Beard's Theory and Practice of Good Cooking

de Beard, James

Estado
Used:Good
Edición
First Edition
Published
1984-03-12
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780394724751
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.13

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Descripción:
Alfred A Knopf, 1984-03-12. First Edition. paperback. Used:Good.
Precio
EUR 46.13