La Technique
de P!Pin, Jacques
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La Technique: The Fundamental Techniques of Cooking: An Illustrated Guide
de Pépin, Jacques
- Estado
- Usado - Near Fine
- Estado de la sobrecubierta
- Very Good
- Edición
- 1st, 5th
- Published
- 1976
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN
- 9780812906103
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
truth or consequences, New Mexico, USA
- Precio
-
EUR 211.97
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Descripción:
New York: New York Times Book Co., 1976. 1st, 5th . Hardcover. Near Fine/Very Good. 4to - over 9¾" - 12" tall. Perer, Léon. 470pp.incl.index; HB yellow emboss w/blk.-pic.cover; slight rub w/lt.wear on bttm.edges; lt.sun on spine w/clean,tight pgs. DJ tan w/blk.&brwn.-pic.cover; slight rub w/spine sunned; corner-cut. " ...a master chef's superb compendium of the basic… Saber más sobre este artículo Precio
EUR 211.97