Mastering the Art Of French Cooking, Volume One

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

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Mastering the Art of French Cooking, Volume One: The 40th Anniversary  Edition
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Mastering the Art of French Cooking, Volume One: The 40th Anniversary Edition

de CHILD, Julia; BERTHOLLE, Louisette; BECK, Simone

Estado
Usado - Fine
Published
2002
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780394721781
Cantidad disponible
1
Librería
Littleton, Colorado, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.41

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf. Fine. 2002. Softcover. 0394721780 . Stated 33rd printing, November 2020 of the 40th anniversary edition of 2001. The famous cookbook by the trio of French cooking experts was first published in 1961, and was followed by "Mastering the Art of French Cooking, Volume Two" by Child and Beck; as well as various… Saber más sobre este artículo
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EUR 27.41
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Mastering the Art of French Cooking Volume One

de Child, Julia; Bertholle, Louisette; Beck, Simone

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
Reprint.
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780375413407
Cantidad disponible
1
Librería
Bundall, Queensland, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.35

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 2009. Reprint. . Hardcover. Near Fine/Very Good. 4to - over 9¾ - 12" tall. xiv,684pp, xxxii of index + note on authors and colophon. Exc. copy.Drawings by Sidonie Coryn. Size:4to
Precio
EUR 29.35
MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING VOLUME ONE

MASTERING THE ART OF FRENCH COOKING VOLUME ONE

de Julia Child, Louisette Bertholle, Simone Beck

Estado
Usado
Edición
First Edition; Twentieth Printing
Published
1971
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Pomona, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 602.99

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf. 1971. First Edition; Twentieth Printing. Hardcover. Very Good in a Good price clipped dust jacket. Open tearing on spine crown, spine side edge, panel corners, and front and rear panel side edges. Small closed tears on top and bottom front and rear panels. Rubbing and light staining on front panel. Shelfwear on… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 602.99
Mastering the Art of French Cooking, Volume One

Mastering the Art of French Cooking, Volume One

de Julia Child/ Louisette Bertholle/ Simone Beck

Estado
New
Published
2001
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780375413407
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 62.93

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Descripción:
Alfred a Knopf Inc, 2001. Hardcover. New. 40 anv edition. 684 pages. 10.25x7.25x1.75 inches.
Precio
EUR 62.93