Modern Encyclopedia Of Cooking

de Given, Meta

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Modern Encyclopedia of Cooking
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Modern Encyclopedia of Cooking

de Meta Given

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No dust jacket
Edición
Fifteenth Printing
Published
1953
Encuadernación
Green cloth boards with red lettering. Spine firm and tight, red title field, gilt lettering. Three inch scratch on front cover
Cantidad disponible
1
Librería
GAHANNA, Ohio, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 132.26

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Descripción:
J. G. Ferguson and Associates, Chicago, 1953. Hardcover. Condition: Fine. No Dust Jacket. Fifteenth printing. 1702 pp. Text very white, clean and unmarked with full color and black and white photographs, charts and tables. No owner attribution. Endpapers feature color photograph of a roast turkey, buttered peas, gravy and a pumpkin pie, clean. Cut edges in green speckled… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 132.26
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Modern Encyclopedia of Cooking - Volume 1, A-F and Volume 2, F-Z

de Given, Meta

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
Reprint
Published
1957
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 53.92

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Descripción:
Chicago: J. G. Ferguson Publishing, 1957. Book. Good. Hardback. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Volume 1 - 736 pages, volume 2 , 737-1502. Nice good tight clean books. Price is for both volumes. These books have a shipping weight of 2.0kg, overseas customers please check shipping costs before ordering..
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