Modernist Cuisine

de Myhrvold, Nathan

Ejemplares disponibles

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking [6 VOL.]

Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking [6 VOL.]

de Myhrvold, Nathan (Chris Young,Maxime Bilet)

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
No Jackets as Issued
Edición
First Edition
Published
2011
Encuadernación
Boards
ISBN
9780594200369
Cantidad disponible
1
Librería
SANDY, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2,568.50

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Descripción:
The Cooking Lab, 2011. First Edition. Boards. Fine/No Jackets as Issued. A fine spectacular set of six books that attracted a lot of attention in the culinary world when they were first published. And original to this set, it includes a scarce beautiful bookplate glued to the front free endpaper, signed by all three authors. And the first… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 2,568.50
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Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking

de Myhrvold, Nathan

Estado
UsedAcceptable
ISBN
9780982761007
Cantidad disponible
1
Librería
Easley, South Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 373.59

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Descripción:
UsedAcceptable. Ships Within 24 Hours M-F- Satisfaction Guaranteed! Has a publisher overstock mark. This book has visible wear and may have tears, rips, and creases. Book is readable though. No slip case books great.
Precio
EUR 373.59
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Modernist cuisine : Art et science culinaires, coffret en 5 volumes

de Nathan Myhrvold

Estado
New
Published
2011
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9783836532570
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 846.21

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Descripción:
Taschen, 2011. Hardcover. New. box spi ha edition. 2440 pages. French language. 17.75x15.00x14.00 inches.
Precio
EUR 846.21
Modernist Cuisine (5 vol German Edition)
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Modernist Cuisine (5 vol German Edition)

de Nathan, Myhrvold

Estado
Usado - Near Fine Condition
Edición
First Edition
Published
2011
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9783836532563
Cantidad disponible
1
Librería
Cambridge, Cambridgeshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 501.12

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Descripción:
The Cooking Lab, 2011. First Edition. Hardcover. Near Fine Condition. ~~German language. Exceptionally heavy 5 volume complete set, no box~~Near Fine 5 volume complete set, superbly produced. No outer slipcase box, all 5 volumes, in German. Size: 15.5 x 14.5 x 17.5 inches. 2440 pages. Text is in German. Quantity Available: 1. Category: Cooking, Wine… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 501.12
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Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking 6 volume set

de Nathan Myhrvold

Estado
Usado - Good
Published
2011
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Simi Valley, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 420.30

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Descripción:
The Cooking Lab, 2011. hardcover. Good. . 5 volume set complete. Cover and edges shows shelf wear. Former owner's nameplate inside front cover. Pages are clean and intact.Volumes 1-5 are hardcovers. Volume 6 is spiral-bound.
Precio
EUR 420.30