Phase Transitions In Foods

de Roos, Yrjo H

Ejemplares disponibles

Phase Transitions in Foods
Más fotos

Phase Transitions in Foods

de Yrjo H Roos

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
Second Edition
Published
2016
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780124080867
Cantidad disponible
1
Librería
West Molesey, Surrey, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 58.90

Mostrar detalles

Descripción:
Oxford Uk: Academic Press , 2016. Very bright clean hardcover NO dustwrapper,as issued Many technical illustrations accompany the text. A very nice example of this book SEE IMAGES. DETAILED IMAGES AVAILABLE ON REQUEST. Second Edition. Laminated Boards. Very Good/No Jacket. 9 ½ x 7 ½ Inches. Hardcover.
Precio
EUR 58.90
No hay imagen

Phase Transitions in Foods

de Yrjo H Roos

Estado
New
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780124080867
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 129.73

Mostrar detalles

Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Phase Transitions in Foods.
Precio
EUR 129.73
No hay imagen

Phase Transitions in Foods

de Roos, Yrjo H

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780124080867
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 131.92

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 131.92