Quality Control In the Food Industry

de Herschdoerfer, S M

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Quality Control in the Food Industry (Volume 4)

de Herschdoerfer, S. M. (ed)

Estado
Usado
Published
1987
ISBN
9780123430045
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.73

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Descripción:
Academic Press Inc, 1987. Volume 4. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Clean from markings. In good all round condition. No dust jacket. Library sticker on front cover. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 26.73
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Quality Control in the Food Industry (Volume 2)

de Herschdoerfer, S. M. (ed)

Estado
Usado
Published
1986
ISBN
9780123430021
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.44

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Descripción:
Academic Press Inc, 1986. Volume 2. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Book contains pencil markings. In poor condition, suitable as a reading copy. Re-bound by library. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 24.44
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Quality Control in the Food Industry (Volume 1)

de Herschdoerfer, S, M. (ed)

Estado
Usado
Published
1984
ISBN
9780123430014
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.93

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Descripción:
Academic Press Inc, 1984. Volume 1. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Book contains pencil markings. In fair condition, suitable as a study copy. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,950grams, ISBN:0123430011
Precio
EUR 25.93
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Quality Control in the Food Industry (Volume 4)

de Herschdoerfer, S. M. (ed.)

Estado
Usado
Published
1987
ISBN
9780123430045
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 34.00

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Descripción:
Academic Press Inc, 1987. Volume 4. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Book contains pencil markings. In fair condition, suitable as a study copy. No dust jacket. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 34.00
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Quality Control in the Food Industry (Volume 3)

de Herschdoerfer, S. M. (ed)

Estado
Usado
Published
1986
ISBN
9780123430038
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.00

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Descripción:
Academic Press Inc, 1986. Volume 3. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Clean from markings. In good all round condition. No dust jacket. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,800grams, ISBN:0123430038
Precio
EUR 31.00
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Quality Control in the Food Industry (Volume 4.1)

de Herschdoerfer, S. M.

Estado
Usado
Published
1967
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.23

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Descripción:
Academic Press, 1967. Volume 4.1. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. Clean from markings. In good all round condition. No dust jacket. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,900grams, ISBN:
Precio
EUR 31.23
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Quality Control in the Food Industry (Volume 2)

de Herschdoerfer, S. M.

Estado
Usado
Published
1968
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.57

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Descripción:
Academic Press, 1968. Volume 2. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In good all round condition. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,1000grams, ISBN:
Precio
EUR 32.57
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QUALITY CONTROL IN THE FOOD INDUSTRY: Volume 3.

de HERSCHDOERFER, S. M. (ed).:

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Lydd, Carmarthenshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.36

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Descripción:
London: Academic Press, 1974. . 1st edition, 2nd printing. Hardback, no dustwrapper. With numerous figures. Contents: binding a little fragile between pages 48 & 49. Hinges tight. Pages generally very good and clean. Boards: light dents to spine. A few small smudge marks. Otherwise good. 486 pp.
Precio
EUR 14.36
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Quality Control in the Food Industry

de Herschdoerfer, S. M

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780123430038
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.88

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Descripción:
Elsevier Science & Technology Books. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 13.88
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Quality Control in the Food Industry (Food Science & Technology International)

de S. M. Herschdoerfer

Estado
Usado - Acceptable
ISBN
9780123430021
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 127.45

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Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 127.45
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Quality Control in the Food Industry (Food Science & Technology International)

de S. M. Herschdoerfer

Estado
Usado - Good
ISBN
9780123430021
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 127.55

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Descripción:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Precio
EUR 127.55
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Quality Control in the Food Industry: Volume 1(Food Science & Technology International)

de S. M. Herschdoerfer (Ed.)

Estado
Usado - Fair
Published
1973
Cantidad disponible
1
Librería
Morangis, FRA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.40

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Descripción:
Academic Press Inc, 1973. Fair. Former library book. Signs of wear on the cover. Slightly creased cover. Soiling on the side. Traces of humidity on the pages. Stamp or mark on the inside cover page. No dust jacket. Different cover. Edition 1973.
Precio
EUR 13.40
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Quality Control in the Food Industry (Food Science and Technology (Academic Press)) (v. 3)

de Herschdoerfer, S. M.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780123429032
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.22

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 49.22