Reinventing Food, Ferran Adria

de Andrews, Colman

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Reinventing Food, Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

Reinventing Food, Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

de Andrews, Colman

Estado
Usado - Fine Condition
Edición
First Edition
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780714859057
Cantidad disponible
1
Librería
King River, Western Australia, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.10

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Descripción:
Phaidon Inc Ltd, London, 2010. First Edition. Hardcover. Fine Condition. Size: Octavo 8vo (standard book size). 359 pages. Text body is clean, and free from previous owner annotation, underlining and highlighting. Binding is tight, covers and spine fully intact. No foxing in this copy. All edges clean, neat and free of foxing. This book is… Saber más sobre este artículo
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EUR 15.10
Reinventing Food  Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

Reinventing Food Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

de Andrews, Colman

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
First Edition
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780714859057
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.62

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Descripción:
Phaidon Inc Ltd, London, 2010. First Edition. Hardcover. Very Good Condition/No Dust Jacket. Illustrator: photographs. second-hand copy, no damage to describe, no annotations. Photographic frontispiece, illustrated with colour, and also black-and-white photographs, a double page of small colour photographs of prepared dishes, from early in the career, another double page of prepared recipes from… Saber más sobre este artículo
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EUR 12.62
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Reinventing Food, Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

de Colman Andrews

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780714859057
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.71

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 41.71
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Reinventing Food, Ferran Adria: The Man Who Changed the Way We Eat

de Andrews, Colman

Estado
New
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780714859057
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.67

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Descripción:
Phaidon Inc Ltd, 2010. Hardcover. New. 360 pages. 9.41x6.38x1.26 inches.
Precio
EUR 20.67
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Reinventing Food. Ferran Adria: The Man Who Changed The Way We Eat

de Andrews, Colman

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Kings Cross, Sydney, New South Wales, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.91

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Descripción:
Phaidon, New York 2010. 24.0 x 16.0cms, 360pp, b/w & colour illusts, very good hardback with decortaed boards (no dustwrapper as issued?) Fernando Adrià Acosta, the Spanish chef, was the head chef of the El Bulli restaurant in Roses on the Costa Brava and is considered one of the best chefs in the world.
Precio
EUR 18.91