The Art Of Cooking With Herbs and Spices

de Miloradovich, Milo

Ejemplares disponibles

No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices: a Handbook of Flavors and Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Very Good
Published
1950
Encuadernación
Cloth
Cantidad disponible
1
Librería
New Port Richey, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.04

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Cloth. Fine/Near Very Good. 12mo - over 6¾" - 7¾" tall. Smaller, sturdy book, gray cloth spine, yellow cloth boards with tiny red and black illustrations of kitchen utensils and sprig, black and red lettering very fine on spine, 304 pages. DJ glossy white very slightly browned overall and lightly soiled too, color photo of food… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 17.04
The Art of Cooking with Herbs and Spices: A Handbook of Savors and Flavors

The Art of Cooking with Herbs and Spices: A Handbook of Savors and Flavors

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
Good dustjacket with some edge wear
Published
1950
Encuadernación
Bound in yellow cloth covers with dustjacket
Cantidad disponible
1
Librería
Silver City, New Mexico, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.47

Mostrar detalles

Descripción:
This is an excellent guide to using herbs, spices, and condiments in your cooking.
Precio
EUR 9.47
No hay imagen

The Art Of Cooking With Herbs & Spices - A Handbook Of Flavors And Savors

de Miloradovich Milo

Estado
Usado - 304pp, VG+ in Good+ chipped dw.
Edición
1950 First Edition
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Pitlochry, Perth and Kinross, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.74

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday & Co, 1950. 1950 First Edition. hardcover. 304pp, VG+ in Good+ chipped dw.. The complete book of kitchen herbs, spices, and condiments and their uses in your own favorite recipes for new flavor adventures.. Glacier Books are experienced and professional booksellers. We take pride in offering carefully described books and excellent customer service.
Precio
EUR 4.74
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Acceptable
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.51

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.51
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices: A Handbook of Flavors & Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Covers lightly faded & foxed from jacket, text clean/tight: VG+/Fair dj.
Published
1952.
Encuadernación
Green cloth & tan cloth back, top edges stained red.
Cantidad disponible
1
Librería
Brattleboro, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.42

Mostrar detalles

Descripción:
Garden City, NY.: Doubleday., 1952.. Green cloth & tan cloth back, top edges stained red.. Covers lightly faded & foxed from jacket, text clean/tight: VG+/Fair dj.. small 8vo.
Precio
EUR 9.42
The Art of Cooking With Herbs and Spices

The Art of Cooking With Herbs and Spices

de Milo Miloradovich

Estado
Usado - Good/Acceptable
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.13

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Hardcover. Good/Acceptable. 1950. No Edition Remarks. 304 pages. Illustrated dust jacket over yellow and grey cloth. Light foxing and tanning to pages. More prominent to text block edges, pastedowns and free endpapers. Binding remains firm. Boards have minor corner bumping and edgewear with mild staining, tanning and scuffing overall. Spine has light tanning with soft crushing… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.13
No hay imagen

The Art of Cooking With Herbs & Spices: a Handbook of Flavors and Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Fair
Published
1956
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.20

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, New York, 1956., 1956. Hardcover. Very Good/Fair. 12 mo., hardcover, VG in edgeworn green and white dj. Clean and unmarked. Tells you everything you could possibly want to know about herbs and spices--whether you cook from recipes or by ear-to make subtly flavored, succulent, mouth-watering dishes. 304 pp. including index. Gives information on what spice to… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 14.20
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Good
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.51

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.51
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices: a handbook of flavors and savors

de Milo Miloradovich.

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
reprint?
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Binghamton, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.05

Mostrar detalles

Descripción:
Garden City, NY: Doubleday, 1950. reprint? . Hardcover. Fine/Very Good. DJ by Will Rousseau. 22853 shelf. Compact. Black & red-stamped gray cloth spine w/ black & red-stamped yellow cloth. No names, clean text. No illustrations. Attractive Dust jacket w/ 2 small closed tears, a few faint stains verso black spine panel. Index.
Precio
EUR 8.05
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Used - Very Good
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.30

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. (Cooking, Herbs, Spices ) A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 15.30
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices: A Handbook of Flavors and Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Used - Good
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.58

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday & Company, Inc.. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. (Herbs, Spices, Cookbook) A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains.
Precio
EUR 14.58
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Used - Good
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.92

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday. Used - Good. Good condition. Acceptable dust jacket. Owner's name on pastedown. (Herbs, spices, cookbook)
Precio
EUR 13.92
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Fine
Edición
First Edition-early Issue
Published
1956
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.78

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1956. First Edition-early Issue. Hardcover. Fine. Octavo. Out of print
Precio
EUR 25.78
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices: A Handbook of Flavors and Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Good
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.66

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 11.66
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Hull, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.35

Mostrar detalles

Descripción:
Hardcover. Book Condition: Very Good. Jacket Condition: Very Good. Doubleday, 1950. 304 pages. Nice Firm Clean copy ! Light general wear. Jacket has edge wear, short tears. Size: 7.5 x 4.7 x 1.2. Cookbooks::Culinary Skills Cookbooks::General 6617
Precio
EUR 11.35
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good-
Published
1950
Encuadernación
Cantidad disponible
1
Librería
Tolar, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.47

Mostrar detalles

Descripción:
New York: Doubleday & Co, 1950. Cover corners and spine bumped and slightly worn. Dj slightly soiled with worn, torn and chipped edges. Dj slightly browning.Text browning and edges of text and back dj appear to have been chewed by a sharp toothed animal like a cat. Cover slightly soiled on edges.. Cloth Hard Back. Good/Good-. 8vo.
Precio
EUR 9.47
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs and Spices: A Handbook of Flavors and Savors

de Miloradovich, Milo

Estado
Used: Good
Published
1950-01-01
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.17

Mostrar detalles

Descripción:
DoubleDay & Company, Inc, 1950-01-01. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 15.17
No hay imagen

The Art of Cooking with Herbs & Spices

de Miloradovich, Milo

Estado
Usado - Good
Published
1950
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.51

Mostrar detalles

Descripción:
Doubleday, 1950. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.51