The Chef's Compendium Of Professional Recipes

de Fuller, John and Renold, Edward

Ejemplares disponibles

No hay imagen

Chef's Compendium of Professional Recipes, The

de Fuller, John & Renold, Edward

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
Reprint with Revisions
Published
1978
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780750604901
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.14

Mostrar detalles

Descripción:
Oxford: Butterworth-Heinemann, 1978. Book. Good. Hardcover. Reprint with Revisions. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 340 pages. Some rubbing to spine ends. Owner's name to inside board. This is a well-established reference and textbook for professional chefs and students. This edition presents essential recipes based on traditional and classic methods, but is simplified and adapted to meet the needs… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 7.14
No hay imagen

THE CHEF'S COMPENDIUM OF PROFESSIONAL RECIPES

de Fuller, John and Renold, Edward

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
Reprint.
Published
1984
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780434905867
Cantidad disponible
1
Librería
Bundall, Queensland, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.59

Mostrar detalles

Descripción:
London: Heinemann, 1984. Reprint. . Hardcover. Near Fine/Very Good. Original Cloth. xii,340pp. Very nice copy Size: 8vo
Precio
EUR 10.59