The Encyclopedia Of Cajun & Creole Cuisine

de Folse, John D

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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de John D. Folse

Estado
New
Published
2004-12-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 178.35

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Descripción:
Chef John Folse & Company Publishing, 2004-12-01. hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 178.35
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de Folse, John D.

Estado
New
Published
01/01/2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Denham Springs, Louisiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.55

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Descripción:
Chef John Folse and Co., 01/01/2004. Hardcover. New. New
Precio
EUR 77.55
ENCYCLOPEDIA OF CAJUN AND CREOLE CUISINE [Signed]
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ENCYCLOPEDIA OF CAJUN AND CREOLE CUISINE [Signed]

de Folse, John D.

Estado
Usado
Edición
First edition. Sixth printing
Published
2008
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 94.07

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Descripción:
Gonzales, LA: Chef John Folse and Co, 2008. First edition. Sixth printing. Hardcover. Folio, 842 pages. In Very Good Condition with Very Good Dust Jacket. Spine black with yellow lettering. Signed flat by Folse on front endpaper. Minor shelfwear and soiling. Printed on all glossy stock, many photos in color. Textblock interior clean but slightly sunken due to weight.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 94.07
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de John D. Folse

Estado
Usado - Very Good
Edición
34680th
Published
2004-12-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Clayton, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.09

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Descripción:
Chef John Folse & Company Publishing, 2004-12-01. 34680th. hardcover. Very Good. 10x2x12. Used - very good - a nice copy in a nice dust jacket - clean - tight - sound binding - no internal markings or names.
Precio
EUR 77.09
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de Folse, John D.

Estado
New
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 135.41

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Descripción:
Chef John Folse & Co, 2004. Hardcover. New. 842 pages. 12.50x10.50x2.00 inches.
Precio
EUR 135.41
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de John D. Folse

Estado
Like New
Edición
34680th
Published
2004-12-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Stamford, Connecticut, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 103.48

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Descripción:
Chef John Folse & Company Publishing, 2004-12-01. 34680th. hardcover. Like New. 10x2x12. Massive hardcover looks unread with just a touch of shelf wear illustrated in color throughout. oversized and overweight. Please email for photos.
Precio
EUR 103.48
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine

de Folse, John D.

Estado
Usado - Good
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780970445711
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 116.65

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Descripción:
Chef John Folse and Co., 2004. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket in acceptable condition. SIGNED by the author. Shelf and handling wear to cover and binding, with general signs of previous use. DJ shows heavy edgewear and tearing; Binding… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 116.65
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The Encyclopedia of Cajun & Creole Cuisine (INSCRIBED)

de Folse, John D.

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
1st Edition
Encuadernación
Soft cover
Cantidad disponible
1
Librería
Flemington, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 272.41

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Descripción:
1st Edition . Soft cover. Very Good/No Jacket. Inscribed by Author(s). VG, red spiral softcover, inscribed by author twice on tp and signed by artist George Rodrigue, 1st edn from 1983, worn tab sections, 381pps + index. The ultimate authority on these cuisine styles by chef Folse from Lafitte's Landing Restaurant at Donaldsville, La.
Precio
EUR 272.41