The New Making Of a Cook

de Kamman, Madeleine

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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking Madeleine Kamman

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Very Good
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Ashfield, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.36

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Very Good. 1st edition 1st printing - minor wear to dust jacket - slight staining to closed page edge - otherwise cover fine binding strong contents clean - enjoy
Precio
EUR 37.36
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Good
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.33

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Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.33
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Good
Published
1997-11-04
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Nashua, New Hampshire, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.22

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-04. hardcover. Good. 8x2x10. Some wear, but still a good reading copy. Has slight water damage that does not affect readability of the book. A portion of your purchase of this book will be donated to non-profit organizations.Over 1,000,000 satisfied customers since 1997! Choose expedited shipping (if available) for much faster delivery.… Saber más sobre este artículo
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EUR 6.22
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

Estado
Usado - Fine copy in fine dust jacket
Edición
1st
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.35

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Descripción:
New York: William Morrow. Fine copy in fine dust jacket. 1997. 1st. hardcover. 4to, 1228 pp. .
Precio
EUR 23.35
The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Good
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.33

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Descripción:
HarperCollins Publishers, 1997. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.33
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Good
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 1.39

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Good. 2.7000 in x 10.2000 in x 8.4000 in.
Precio
EUR 1.39
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used - Good
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Waltham, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.19

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Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Good. . . All orders guaranteed and ship within 24 hours. Your purchase supports More Than Words, a nonprofit job training program for youth, empowering youth to take charge of their lives by taking charge of a business.
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EUR 4.19
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
very good
Edición
First Edition
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Benson, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.69

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Descripción:
New York: William Morrow & Co., 1997. First Edition. Hardcover. Very Good/very good. Light shelf wear to the book and jacket, short closed tear at spine tip. First printing, full number line. An expansion of Kamman's 1971 book of the same name. More than a book of recipes you will find a 1228 page course in cooking and… Saber más sobre este artículo
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EUR 32.69
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
New
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.39

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. New. In shrink wrap.
Precio
EUR 27.39
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used - Good
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.82

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Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Good. Good condition. Very Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 11.82
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used: Good
Edición
First Edition
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.41

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Descripción:
Brand: William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. First Edition. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 11.41
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used:Good
Edición
First Edition
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.71

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Descripción:
Brand: William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. First Edition. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 37.71
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Acceptable
Published
1997-11-05
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Memphis, Tennessee, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.43

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-05. Hardcover. Acceptable. 8x2x10.
Precio
EUR 7.43
The New Making of a Cook

The New Making of a Cook

de Kamman, Madeleine

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.13

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 11.13
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.82

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Descripción:
William Morrow Cookbooks. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 11.82
The New Making of a Cook

The New Making of a Cook

de Kamman, Madeleine

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.13

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Descripción:
Hardback. Good.
Precio
EUR 11.13
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The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

Estado
Used - Good
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.02

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Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.02
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Usado - Very Good
Published
1997-11-04
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Asheville, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.39

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, 1997-11-04. hardcover. Very Good. 8x2x10. 1ST PRINTING with full number line of stated 1st ed., no marks noted in text, hc with dj, NO INTERNATIONAL SHIPPING,AND AS ALWAYS SHIPPED IN 24 HOURS; and emailed to you a USPS tracking number on all orders; all books are sanitized and cleaned for your protection before mailing
Precio
EUR 35.39
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The New Making of a Cook : The Art, Techniques, and Science of Good Cooking

de Kamman, Madeleine

Estado
Used - Good
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.02

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Descripción:
HarperCollins Publishers. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.02
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The New Making of a Cook: The Art, Techniques, And Science Of Good Cooking

de Madeleine Kamman

Estado
Used - Good
Estado de la sobrecubierta
Fair
Published
November 1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780688152543
Cantidad disponible
1
Librería
Youngtown, Arizona, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.48

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Descripción:
William Morrow Cookbooks, November 1997. Hardcover. Used - Good/Fair. First edition by number code.
Precio
EUR 7.48