The Professional Chef

de The Culinary Institute Of America

Ejemplares disponibles

The Professional Chef

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Good
Published
2011-09
Encuadernación
Some highlighting
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Missoula, Montana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.66

Mostrar detalles

Descripción:
The Professional Chefis among the best-selling titles in Wiley's cooking program and represents the cornerstone book in our publishing partnership with the CIA. This is a multi-million-dollar project with high visibility, high impact, and broad opportunities. Once again, we will completely reorganize this book to reflect the way that people cook in the kitchen today, with the best of foods… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 74.66
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (Cia)

Estado
New
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.68

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 99.68
The Professional Chef®

The Professional Chef®

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780471382577
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.19

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 22.19
No hay imagen

The Professional Chef ® (Study Guide, 7th Edition).

de The Culinary Institute of America.

Estado
Used, like new
Published
2002.
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780471209164
Cantidad disponible
1
Librería
Kinnelon, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.28

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley,, 2002.. Paperback. Used, like new. Like new. 7th (2002) edition, very large softcover, study guide, published by John Wiley for the Culinary Institute of America. Clean, no marks or writing. **We provide professional service and individual attention to your order, daily shipments, and sturdy packaging. FREE TRACKING ON ALL SHIPMENTS WITHIN USA.
Precio
EUR 23.28
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Good
Published
2011-09-13
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 125.60

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2011-09-13. Hardcover. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Precio
EUR 125.60
No hay imagen

The Professional Chef (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 124.24

Mostrar detalles

Descripción:
John Wiley & Sons Inc. Hardcover. New.
Precio
EUR 124.24
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA) The Culinary Institute of America

Estado
New
Published
pp. xix + 1212 9th Edition
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Woodside, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 187.82

Mostrar detalles

Descripción:
John Wiley & Sons , pp. xix + 1212 9th Edition . Hardback. New.
Precio
EUR 187.82
No hay imagen

The Professional Chef (Culinary Institute of America)

de The Culinary Institute of America

Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 124.24

Mostrar detalles

Descripción:
John Wiley & Sons Inc. Hardcover. New.
Precio
EUR 124.24
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Very Good
Published
2011-09-13
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Lithia , Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 50.39

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2011-09-13. hardcover. Very Good. 11x8x2. Hardback--NO CD,DVD,ACCESS CODE--cover shows slight wear otherwise excellent condition
Precio
EUR 50.39
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Used - Good
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 139.50

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. Used - Good. Good condition. 9th edition. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 139.50
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Edición
8th
ISBN
9780764557347
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.40

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. 8th. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 22.40
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
Usado - Very Good
Edición
10
ISBN
9781119490951
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 78.14

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. 10. Very Good. Very Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 78.14
The Professional Chef

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
New
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780470421352
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.97

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Professional Chef has always provided a complete introduction to classical European cooking, and this all-new edition is completely revised and updated with coverage of topics that are growing in importance.
Precio
EUR 99.97
No hay imagen

The Professional Chef: Study Guide

de The Culinary Institute of America

Estado
New
Published
2006-09-05
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780471973003
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 101.77

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2006-09-05. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 101.77
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (Cia)

Estado
New
ISBN
9781119490951
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.68

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 99.68
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America (CIA)

Estado
New
Encuadernación
Hardback
ISBN
9781119490951
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 101.25

Mostrar detalles

Descripción:
Hardback. New. <p><i>The Professional Chef</i> is the quintessential kitchen companion from The Culinary Institute of America, used by hundreds of America's top chefs. This updated 10th Edition presents the skills and quality standards needed to master the fundamentals of cooking. A refreshed, modern design features simplified definitions and techniques streamlined into step-by-step instructions to support aspiring chefs and… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 101.25
No hay imagen

The Professional Chef

de The Culinary Institute of America

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780471973003
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.08

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 49.08