Yeast

de Zainasheff, Chris White; Jamil

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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements Series)

de Jamil Zainasheff; Chris White

Estado
Used: Good
Published
2010-10-16
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.18

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Descripción:
Brewers Publications, 2010-10-16. Paperback. Used: Good.
Precio
EUR 10.18
Yeast

Yeast

de Jamil Zainasheff

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.11

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Descripción:
Paperback / softback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; A resource for brewers of various experience levels. It covers yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. It includes sections on how to set up a yeast la
Precio
EUR 17.11
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Jamil Zainasheff

Estado
Usado
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Stow, Ohio, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.29

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Descripción:
Boulder, CO: Brewers Publications, 2010. Paperback. 1st edition, 1st printing. 204 pp, Index. Fine condition (corners crisp, no creases, no markings). A clean, fresh copy.
Precio
EUR 12.29
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
New
Published
2010-10-16
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.33

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Descripción:
Brewers Publications, 2010-10-16. Paperback. New.
Precio
EUR 12.33
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
Usado - Good
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.24

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Descripción:
Brewers Publications, 2010. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.24
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
Usado - Good
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.31

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Descripción:
Brewers Publications, 2010. Paperback. Good. Disclaimer:Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.31
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
Like New
Published
2010-10-16
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Fairfax Station, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.58

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Descripción:
Brewers Publications, 2010-10-16. Paperback. Like New.
Precio
EUR 15.58
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements Series)

de Jamil Zainasheff, Chris White

Estado
Used:Good
Published
2010-10-16
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.62

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Descripción:
Brewers Publications, 2010-10-16. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 18.62
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de Chris White,Jamil Zainasheff

Estado
Usado - 4.1 PB extra nice +5%
Published
October 2010
Encuadernación
Paper Back
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Peoria, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.53

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Brewers Publications, October 2010. Paper Back . 4.1 PB extra nice +5%.
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EUR 15.53
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
Usado - Acceptable
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.24

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Descripción:
Brewers Publications, 2010. Paperback. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.24
Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
Usado - Very Good
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.24

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Descripción:
Brewers Publications, 2010. Paperback. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.24
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation

de Chris White, Jamil Zainasheff

Estado
Usado - Very Good
Published
October 2010
Encuadernación
Trade Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Atlanta, Georgia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.39

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Brewers Publications, October 2010. Trade Paperback . Very Good. Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation is a resource for brewers of all experience levels. The authors adeptly cover yeast selection, storage and handling of yeast cultures, how to culture yeast and the art of rinsing/washing yeast cultures. Sections on how to set up a yeast lab, the… Saber más sobre este artículo
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EUR 10.39
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de Chris White,Jamil Zainasheff

Estado
Usado - Very Good
Published
October 2010
Encuadernación
Trade Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Syracuse, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.73

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Descripción:
Brewers Publications, October 2010. Trade Paperback. Very Good.
Precio
EUR 4.73
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris, Zainasheff, Jamil

Estado
Used - Good
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene , Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.19

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Descripción:
Brewers Publications. Used - Good. paperback 100% of proceeds go to charity! Good condition with all pages in tact. Item shows signs of use and may have cosmetic defects.
Precio
EUR 5.19
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Yeast: The Practical Guide to Beer Fermentation (Brewing Elements)

de White, Chris; Zainasheff, Jamil

Estado
New
Published
2010-10-16
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780937381960
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.64

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Descripción:
Brewers Publications, 2010-10-16. paperback. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 41.64