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Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing Tapa dura - 2007

de Rytek Kutas; Revised by Ben Kutas

Detalles

  • Título Great Sausage Recipes and Meat Curing
  • Autor Rytek Kutas; Revised by Ben Kutas
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición Revised Edition
  • Páginas 560
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Sausage Maker, Inc., USA
  • Fecha de publicación April 2007
  • Ilustrado
  • ISBN 9780025668607 / 0025668609
  • Peso 2.35 libras (1.07 kg)
  • Dimensiones 9.5 x 6.5 x 1.75 pulgadas (24.13 x 16.51 x 4.45 cm)
  • Library of Congress subjects Meat, Sausages
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 86031113
  • Dewey Decimal Code 641.66

Acerca del autor

Rytek Kutas spent his entire life learning and perfecting the art of sausage making, beginning with depression-era Christmases making kielbasa with his family. He is deceased.
Great Sausage Recipes and Meat Curing, Revised Edition
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Great Sausage Recipes and Meat Curing, Revised Edition

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Fine condition
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Henderson, Nevada, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.87
EUR 6.15 enviando a USA

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Descripción:
Buffalo, New York: The Sausage Maker, Inc, 1984. Fine condition in a Good dust jacket (edge tears/chips). Bright, shiny, clean, square and tight. NO owner's name or bookplate. NOT a remainder. NOT a library discard. Pages are crisp, clean and unmarked. Photos. Drawings. Tables. Recipes. Index. Bound in the original silver-stamped brown leatherette. From the dust jacket: "One of the most definitive manuals on sausage making in the English language. -- Craig Claiborne. From the publisher: "If I could only have one book on sausage making this would be the one." -- squidoodotcom. Great Sausage Recipes and Meat Curing is the most comprehensive book available on sausage making and meat curing and has sold more than 500,000 copies worldwide. It is easily understood, contains a wide variety of recipes, and is very effective in helping solve common problems. It is written by a man who learned the art of sausage making and meat curing at a very young age and who made a living smoking and… Leer más
Precio
EUR 18.87
EUR 6.15 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing (Third Edition)
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Great Sausage Recipes and Meat Curing (Third Edition)

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Edición
Third Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Sugar Grove, North Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.92
EUR 3.78 enviando a USA

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Descripción:
Buffalo NY: The Sausage Maker, 1999. Third Edition . Hardcover. Good/No Dust Jacket. A Good copy in laminated pictorial hard covers of the revised third edition of this thick cookbook. Faint damp-stain at the bottom corner of late pages, with no paper adhesion. The binding is sound and there are no prior owner's marks. No dust jacket, perhaps as issued.
Precio
EUR 18.92
EUR 3.78 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing
Más fotos

Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Rytek Kutas

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Kalamazoo, Michigan, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.60
EUR 5.67 enviando a USA

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc., 2007. Hardcover. Used - Very Good/No Jacket. 9.5x6.5 578 pages white glossy boards. Light stain at top page edge. Tight and clean.
Precio
EUR 23.60
EUR 5.67 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing (Revised Edition)
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Great Sausage Recipes and Meat Curing (Revised Edition)

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Fond du Lac, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.43
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Buffalo, NY: Sausage Maker, 1984. Hardcover. Very Good/Good Dust Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 503 pp. Tightly bound. Light ding to top right corner front board. Text is free of markings. No ownership markings. Good dust jacket. Mylar protected jacket with three short edge tears.
Precio
EUR 27.43
EUR 3.77 enviando a USA
GREAT SAUSAGE RECIPES AND MEAT CURING
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GREAT SAUSAGE RECIPES AND MEAT CURING

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado
Edición
Revised Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 31.93
EUR 5.68 enviando a USA

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Descripción:
New York: The Sausage Maker, 1984. Revised Edition. Hardcover. Octavo, 503 pages. In Very Good condition with a Very good dust jacket. White spine with black lettering. Dust jacket has light edge wear. Text block clean. Note: Shelved in Netdesk Column F, ND-F. 1381888. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 31.93
EUR 5.68 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing Hardcover Rytek Kutas
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Great Sausage Recipes and Meat Curing Hardcover Rytek Kutas

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
5
Librería
Murray, Kentucky, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.86
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Good. Exact ISBN match. Immediate shipping. No funny business. Pics available upon request.
Precio
EUR 32.86
Envío gratuito a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Edición
4th Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Milwaukee, Wisconsin, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.11
EUR 4.02 enviando a USA

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Descripción:
The Sausage Maker, Inc.. Very Good. Hardcover. 4th Edition. 2008.
Precio
EUR 33.11
EUR 4.02 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

  • Usado
Estado
UsedAcceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
3
Librería
Rockford, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.93
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
UsedAcceptable. Item in acceptable condition including possible liquid damage. As well answers may be filled in. May be missing DVDs, CDs, Access code, etc. 100%Money-Back Guarantee! Ship within 24 hours!!
Precio
EUR 37.93
EUR 3.77 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

  • Usado
Estado
UsedVeryGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
pleasant Grove, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.93
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
UsedVeryGood. Very good condition, clean, no writings.
Precio
EUR 37.93
EUR 3.77 enviando a USA
Great Sausage Recipes and Meat Curing
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Great Sausage Recipes and Meat Curing

de Kutas, Rytek

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780025668607 / 0025668609
Cantidad disponible
1
Librería
Interlochen, Michigan, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.70
Envío gratuito a USA

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Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 41.70
Envío gratuito a USA