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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals Tapa dura - 2002 - 3rd Edición

de Sarah Labensky; Alan M. Hause; Steve Labensky


Información de la editorial

An introduction to cooking and food preparation covers such topics as professionalism, food safety, nutrition, recipes and menus, tools and equipment, and food presentation.

Detalles

  • Título On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
  • Autor Sarah Labensky; Alan M. Hause; Steve Labensky
  • Encuadernación Tapa dura
  • Número de edición 3rd
  • Edición 3
  • Páginas 1216
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Prentice Hall, Newmarket, ON, Canada
  • Fecha de publicación July 9, 2002
  • Ilustrado
  • ISBN 9780130452412 / 0130452416
  • Peso 6.49 libras (2.94 kg)
  • Dimensiones 11.18 x 8.48 x 1.94 pulgadas (28.40 x 21.54 x 4.93 cm)
  • Library of Congress subjects Cookery
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2005055287
  • Dewey Decimal Code 641.5
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)

de Labensky, Sarah R., Hause, Alan M.

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.69
EUR 2.84 enviando a USA

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Descripción:
Prentice Hall, 2002-07-19. Hardcover. Good. 1.8000 in x 10.9000 in x 8.4000 in. General wear from age and use.
Precio
EUR 4.69
EUR 2.84 enviando a USA
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
UsedGood
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
Skokie, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.03
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
UsedGood. There is heavy highlighting or handwriting throughout the book. There is a lot of wear and tear on the cover Some corner dings. This is a hardcover copy There is staining on the text block edges Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!
Precio
EUR 7.03
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On Cooking : A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking : A Textbook of Culinary Fundamentals

de Hause, Alan M., Labensky, Sarah R., Labensky, Steven

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.32
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 11.32
Envío gratuito a USA
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)

de Labensky, Sarah R.; Hause, Alan M

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
8
Librería
Ligonier, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.58
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Prentice Hall, 2002-07-19. Hardcover. Good. Book Leaves in 1 Business Day or Less! Leaves Same Day if Received by 2 pm EST! Cover has some wear, mostly corners and binding. Good. Multiple copies available. MI
Precio
EUR 11.58
Envío gratuito a USA
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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de Labensky, Sarah R.; Hause, Alan M.; Labensky, Steven; Quattrone, Stacey Winters [Illustrator]; Ingram, William E. [Illustrator]; Embery, Richard [Photographer];

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
Ligonier, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.73
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Pearson College Div, 2002-07-01. Hardcover. Very Good. 10x8x1. Pages are clean. Book Leaves in 1 Business Day or Less! Leaves Same Day if Received by 2 pm EST! Cover has shelf wear. Very Good.
Precio
EUR 11.73
Envío gratuito a USA
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
3
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.07
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Prentice Hall, 0000-00-00. 3. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 15.07
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On Cooking A Textbook of Culinary Fundamentals by Sarah R. Labensky
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On Cooking A Textbook of Culinary Fundamentals by Sarah R. Labensky

de Labensky, Sarah R.; Hause, Alan M

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
2
Librería
Boca Raton, Florida, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.00
EUR 5.66 enviando a USA

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Descripción:
Prentice Hall, 2002-07-19. Hardcover. Good. This listing is for (On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)). This edition is very similar to ISBN 0133458555 and 0134441907 which is the most current updated edition. Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and SAVE MONEY on your textbook expenses! We personally guarantee that you can use this edition for your class. If for some reason you're unhappy with any of our textbooks products, you are welcome to return the book back to us within 14 days of delivery for a full refund.
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.; Hause, Alan M.; Labensky, Steven; Quattrone, Stacey Winters [Illustrator]; Ingram, William E. [Illustrator]; Embery, Richard [Photographer];

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
15
Librería
Chickamauga, Georgia, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.39
EUR 4.72 enviando a USA

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Descripción:
Pearson College Div, 2002-07-01. Hardcover. Very Good. 10x8x1. ***MULTIPLE COPIES AVAILABLE***VERY GOOD USED CONDITION-MAY HAVE SLIGHT CLASSROOM WEAR
Precio
EUR 23.39
EUR 4.72 enviando a USA
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals (3rd Edition)

de Labensky, Sarah R., Hause, Alan M.

  • Usado
Estado
Used - Acceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.31
EUR 3.77 enviando a USA

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Descripción:
Prentice Hall. Used - Acceptable. Acceptable condition. 3rd edition. A readable, intact copy that may have noticeable tears and wear to the spine. All pages of text are present, but they may include extensive notes and highlighting or be heavily stained. Includes reading copy only books. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 28.31
EUR 3.77 enviando a USA
On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals

de Labensky, Sarah R.

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9780130452412 / 0130452416
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 45.52
EUR 3.77 enviando a USA

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Precio
EUR 45.52
EUR 3.77 enviando a USA