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M. F. K. Fisher's Translation of the Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy Tapa blanda - 1978
de Jean Anthelme Brillat-Savarin; M. F. Fisher (Translator)
Detalles
- Título M. F. K. Fisher's Translation of the Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
- Autor Jean Anthelme Brillat-Savarin; M. F. Fisher (Translator)
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición Later Printing
- Páginas 443
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Houghton Mifflin Harcourt P, New York
- Fecha de publicación 1978
- ISBN 9780156717700 / 0156717700
- Peso 0.98 libras (0.44 kg)
- Library of Congress subjects Gastronomy
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 78007199
- Dewey Decimal Code 641.013
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M. F. K. Fisher's Translation of the Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme
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M.F.K. Fisher's Translation of Brillat-Savarin's The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy
de Jean Anthelme Brillat-Savarin
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The Physiology of Taste : Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme
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The Physiology of Taste : Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme
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M.F.K. Fisher's Translation of Brillat-Savarin's The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy
de Jean Anthelme Brillat-Savarin; Translator-M. F. K. Fisher
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M.F.K. Fisher's Translation of the Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean-Anthelme; Fisher, M. F. K.
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M.F.K. Fisher's Translation of the Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
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