Ir al contenido

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine Tapa dura - 1993

de James Porterfield


Detalles

  • Título Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
  • Autor James Porterfield
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 384
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial St. Martin's Press, New York
  • Fecha de publicación 1993
  • ISBN 9780312087685 / 0312087683
  • Peso 1.95 libras (0.88 kg)
  • Dimensiones 9.34 x 7.36 x 1.25 pulgadas (23.72 x 18.69 x 3.18 cm)
  • Library of Congress subjects Cookery, American, Railroads - United States - Dining-car
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 92034987
  • Dewey Decimal Code 641.576
Ir arriba
Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de James D. Porterfield; James Porterfield

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.84
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St. Martin's Press, 1992. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.84
Envío gratuito a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.20
EUR 3.78 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St Martins Pr. Used - Very Good. Very Good condition. Very Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 6.20
EUR 3.78 enviando a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rotterdam , New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.85
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. Shows minimal wear such as frayed or folded edges, minor rips and tears, and/or slightly worn binding. May have stickers and/or contain inscription on title page. No observed missing pages.
Precio
EUR 7.85
Envío gratuito a USA
Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail : The History and Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D., Porterfield, James

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.32
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St. Martin's Press. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.32
Envío gratuito a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rochester, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.69
EUR 4.50 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York, New York, U.S.A: St Martins Press, 1993. Hardcover. Very Good/Good. 7 1/2" x 9 1/2. IBy Author. VERY GOOD / DUST JACKET GOOD. 384pp. Signed by author on titlepage. Pages clean and binding solid. Dust jacket w minor wear.
Precio
EUR 23.69
EUR 4.50 enviando a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Más fotos

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Usado
  • near fine
  • Tapa dura
  • Firmado
  • First
Estado
Usado - Near Fine
Edición
First edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburgh, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.22
EUR 5.21 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First edition. Hardcover. Near Fine/near fine. Stated First Edition. c.1993. hardcover. 8vo. 384pp. Near Fine in Near Fine price-clipped dustjacket. Very light soil smudge to foredge, light wear to head of dustjacket spine. Inscribed by James D. Porterfield.
Precio
EUR 32.22
EUR 5.21 enviando a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Nuevo
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Edición
1st Edition.
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Highland Park, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 34.11
EUR 2.84 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St Martins Pr, 1993. 1st Edition. . Hardcover. New. STORED NEW PRISTINE CONDITION SANITIZED THEN WRAPPED
Precio
EUR 34.11
EUR 2.84 enviando a USA
DINING BY RAIL: THE HISTORY AND THE RECIPES OF AMERICA'S GOLDEN AGE OF RAILROAD CUISINE [INSCRIBED]
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

DINING BY RAIL: THE HISTORY AND THE RECIPES OF AMERICA'S GOLDEN AGE OF RAILROAD CUISINE [INSCRIBED]

de Porterfield, James D.

  • Usado
  • Tapa dura
  • Firmado
  • First
Estado
Usado
Edición
First Edition, First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Rockville, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.54
EUR 5.69 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: St. Martin's Press, 1993. First Edition, First Printing. Hardcover. Octavo, xv, 384 pages. In Very Good condition with a Very Good dust jacket. Spine red with gilt and black lettering. Dust jacket has mild wear exteriorly with minor wear to the edges. Boards have light bumping to the spine edges. Text block has very light finger marks to the edges. Pictorial end papers. Illustrated. First edition, first printing. Inscribed by the author. 1373048. FP New Rockville Stock.
Precio
EUR 35.54
EUR 5.69 enviando a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D.

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.70
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 41.70
Envío gratuito a USA
Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Dining by Rail: The History and the Recipes of America's Golden Age of Railroad Cuisine

de Porterfield, James D

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312087685 / 0312087683
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.68
EUR 5.16 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St Martins Pr, 1993-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 76.68
EUR 5.16 enviando a USA