Ir al contenido

The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook Tapa blanda - 2002 - 1st Edición

de Julia Child

America's best-loved culinary expert brings together her most "magnifique" French recipes in a lavish new trade edition of her classic cookbook. The featured recipes are slightly simplified versions of the classic ones in Child's "Mastering the Art of French Cooking." of photos.


Información de la editorial

The beloved icon and author of best-selling classic Mastering the Art of French Cooking presents an array of delectable French recipes that first made her a household name. Originally debuted on her first public television show, here are 119 traditional French recipes, tested and perfected for home cooks to enjoy--from Mayonnaise to Bouillabaisse, crepes to steaks, and delicious vegetables to delectable desserts. America's first lady of food continues to profoundly shaped the way we cook, the way we eat, and the way we see food.

Descripción de la solapa

All the recipes that Julia Child demonstrated on her first public television series, "The French Chef -- the 119 shows that made Julia a household name and changed forever the way Americans cook.

Detalles

  • Título The French Chef Cookbook
  • Autor Julia Child
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Número de edición 1st
  • Edición 1
  • Páginas 480
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Knopf Publishing Group, New York
  • Fecha de publicación August 6, 2002
  • Ilustrado
  • ISBN 9780375710063 / 037571006X
  • Peso 1.23 libras (0.56 kg)
  • Dimensiones 8.33 x 5.45 x 1.29 pulgadas (21.16 x 13.84 x 3.28 cm)
  • Temas
    • Cultural Region: French
  • Library of Congress subjects Cookery, French, Cookbooks
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2002107663
  • Dewey Decimal Code 641.594

Reseñas en medios

Citas

  • Library Journal, 12/01/2002, Page 186

Acerca del autor

Julia Child was born in Pasadena, California. She graduated from Smith College and worked for the OSS during World War II; afterward she lived in Paris, studied at the Cordon Bleu, and taught cooking with Simone Beck and Louisette Bertholle, with whom she wrote the first volume of Mastering the Art of French Cooking (1961). In 1963, Boston's WGBH launched The French Chef television series, which made Julia Child a national celebrity, earning her the Peabody Award in 1965 and an Emmy in 1966. Several public television shows and numerous cookbooks followed. She died in 2004.
Ir arriba
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Add Child, Julia

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
Phoenix, Arizona, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.89
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. The book may have minor cosmetic wear (i.e. creased spine/cover, scratches, curled corners, folded pages, minor sunburn, minor water damage, minor bent). The book may have some highlights/notes/underlined pages - Accessories such as CD, codes, toys, may not be included - Safe and Secure Mailer - No Hassle Return
Precio
EUR 2.89
EUR 3.77 enviando a USA
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Edición
1
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.98
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 2002-08-06. 1. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 10.98
Envío gratuito a USA
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006x
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.76
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf Doubleday Publishing Group. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 12.76
Envío gratuito a USA
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006x
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.73
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp.
Precio
EUR 14.73
EUR 3.77 enviando a USA
The French Chef Cookbook

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA
The French Chef Cookbook

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Good.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA
The French Chef Cookbook

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Like New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Like New.
Precio
EUR 21.28
EUR 10.13 enviando a USA
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Julia Child

  • Nuevo
Estado
New
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
Woodside, New York, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.02
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Random House , pp. 480 . Papeback. New.
Precio
EUR 21.02
EUR 3.77 enviando a USA
The French Chef Cookbook
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The French Chef Cookbook

de Child, Julia

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used:Good
Edición
1
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.22
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Knopf, 2002-08-06. 1. paperback. Used:Good.
Precio
EUR 26.22
Envío gratuito a USA
The French Chef Cookbook

The French Chef Cookbook

de Julia Child

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Like New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780375710063 / 037571006X
Cantidad disponible
1
Librería
Ottawa, Ontario, Canada
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.88
EUR 10.38 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Julia Child's TV career began in 1963 with The French Chef in New England. The show proved very popular, and The French Chef Cookbook
contains all the recipes featured in the 119 installments. The text is complemented with photographs demonstrating cooking, cutting, and serving techniques.
The French Chef and the traditional French recipes—from Mayonnaise to Bouillabaisse, crepes to steaks, and delicious vegetables to delectable desserts continue to shape the way we cook, the way we eat, and the way we see food.
Precio
EUR 33.88
EUR 10.38 enviando a USA