Descripción:
Random House Children's Books, 1971. Hardcover. Acceptable. Disclaimer:A readable copy. All pages are intact, and the cover is intact. Pages can include considerable notes-in pen or highlighter-but the notes cannot obscure the text. The dust jacket is missing. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Physiology of Taste or Meditations on Transcendental Gastronomy Tapa dura - 1971
de Brillat-Savarin
Detalles
- Título The Physiology of Taste or Meditations on Transcendental Gastronomy
- Autor Brillat-Savarin
- Encuadernación Tapa dura
- Edición 1st US Edition;
- Páginas xvi, 443 p. 25 cm.
- Editorial Knopf, New York
- Fecha de publicación 1971
- ISBN 9780394473437
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Physiology of Taste : Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Jean Anthelme Brillat-Savarin
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394473437 / 0394473434
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 12.20Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 12.20
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Physiology of Taste : Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394473437 / 0394473434
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 12.20Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Random House Children's Books. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 12.20
Envío gratuito a USA
The Physiology of Taste: Or, Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin, Jean Anthelme
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394473437 / 0394473434
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 12.20Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Alfred A. Knopf, 1971. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 12.20
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Physiology of Taste or Meditations on Transcendental Gastronomy
de Brillat-Savarin; Translator-M.F.K. Fisher
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394473437 / 0394473434
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 15.18Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Knopf, 1971. Hardcover. Good.
Precio
EUR 15.18
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
THE PHYSIOLOGY OF TASTE:; Or meditations on transcendental gastronomy, translated and annotated by M. F. K. Fisher
de BRILLAT-SAVARIN, Jean Anthelme
- Usado
- Estado
- Usado
- Edición
- First Borzoi edition
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394473437 / 0394473434
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Lanesborough, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 26.42EUR 7.08 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
NY: Knopf, 1971. First Borzoi edition. 8vo, pp. 443. A very good copy in dj. Reminiscences and "meditations" on various subjects having to do with food and eating, such as "On the senses," "Theory of frying," "On gourmandism.
Precio
EUR 26.42
EUR 7.08
enviando a USA