Descripción:
Random House Inc, 1984. paperback. Very Good. 9x6x3. Very nice boxed set. Very minor wear on box and books.
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Detalles
- Título James Beard, 2 Vols. (Boxed)
- Autor James A. Beard
- Encuadernación Boxed Set
- Edición 1st PAPERBACK
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Alfred A. Knopf, New York
- Fecha de publicación April 1984
- ISBN 9780394724713 / 0394724712
- Peso 3.74 libras (1.70 kg)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 76004770
Más ejemplares
James Beard's Theory and Practice of Good Cooking/the New James Beard
de Beard, James
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394724713 / 0394724712
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Hyattsville, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 10.28EUR 4.01 enviando a USA
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EUR 10.28
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Theory and Practice of Cooking + the New James Beard. Two [2] Volume Boxed Set
de Beard, James
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- Advance Reader's Copy
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780394724713 / 0394724712
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
North Tonawanda, New York, United States
- Precio
-
EUR 70.12EUR 5.38 enviando a USA
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Descripción:
Alfred A. Knopf. Very Good. 1984. Advance Reader's Copy. Softcover. 0394724712 . ARC copies with publisher's advertisements and press photos. Wraps have slight edgewear and creasing. Solid bindings and clean text. No ownership marks, stickers or stamps. Not ex-library. Mild rubbing and soil to slipcase, which is solid and has no splits or tears. ; 8vo 8" - 9" tall .
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EUR 70.12
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