Ir al contenido

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals Tapa blanda - 2008 - 2nd Edición

de Terri Jones

Información de la editorial

Includes index.

Descripción de contraportada

The math skills needed for a successful foodservice career--now in a new edition

Culinary Calculations, Second Edition provides the mathematical knowledge and skills that are essential for a successful career in today's competitive foodservice industry. This user-friendly guide starts with basic principles before introducing more specialized topics like recipe conversion and costing, AP/EP, menu pricing, and inventory costs. Written in a nontechnical, easy-to-understand style, the book features a running case study that applies math concepts to a real-world example: opening a restaurant.

This revised and updated Second Edition of Culinary Calculations covers relevant math skills for four key areas:

  • Basic math for the culinary arts and foodservice industry

  • Math for the professional kitchen

  • Math for the business side of the foodservice industry

  • Computer applications for the foodservice industry

Each chapter is rich with resources, including learning objectives, helpful callout boxes for particular concepts, example menus and price lists, and information tables. Review questions, homework problems, and the case study end each chapter. Also included is an answer key for the even-numbered problems throughout the book.

Culinary Calculations, Second Edition provides readers with a better understanding of the culinary math skills needed to expand their foodservice knowledge and sharpen their business savvy as they strive for success in their careers in the foodservice industry.

Detalles

  • Título Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
  • Autor Terri Jones
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Número de edición 2nd
  • Edición 2
  • Páginas 256
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Wiley, Hoboken, N.J
  • Fecha de publicación 2008
  • Ilustrado
  • Features Glossary, Illustrated, Index, Table of Contents
  • ISBN 9780471748168 / 0471748161
  • Peso 1.57 libras (0.71 kg)
  • Dimensiones 10.8 x 8.62 x 0.77 pulgadas (27.43 x 21.89 x 1.96 cm)
  • Library of Congress subjects Food service - Mathematics
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2006102169
  • Dewey Decimal Code 647.950

Acerca del autor

Terri Jones is the Director of Hotel Management in the Department of Resorts and Gaming at the Community College of Southern Nevada.

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Imperial, Missouri, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.21
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. The item shows wear from consistent use, but it remains in good condition and works perfectly. All pages and cover are intact (including the dust cover, if applicable). Spine may show signs of wear. Pages may include limited notes and highlighting. May NOT include discs, access code or other supplemental materials.
Precio
EUR 16.21
Envío gratuito a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Edición
2
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 24.89
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2008-03-10. 2. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 24.89
Envío gratuito a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Petaluma, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.13
EUR 4.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2008-03-10. paperback. Good. Previously read with typical light wear. Good text with minimal/minor marking, reading wear to cover and edges.. Most items shipped via US Mail. Please provide a US Mail delivery address at checkout. Biblio's shipping charge based on a 2 lb weight. Oversize and heavy books will require an additional shipping charge.
Precio
EUR 28.13
EUR 4.72 enviando a USA
Culinary Calculations Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Muy bueno
Estado
Usado - Muy bueno
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Grandview Heights, Ohio, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 30.78
EUR 3.31 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Very Good. All orders ship SAME or NEXT business day. Expedited shipments will be received in 1-5 business days within the United States. We proudly ship to APO/FPO addresses. 100% Satisfaction Guaranteed!
Precio
EUR 30.78
EUR 3.31 enviando a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Terri Jones

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.80
EUR 2.84 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 33.80
EUR 2.84 enviando a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Terri Jones

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 34.42
EUR 2.84 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Good. IMP: Used Good- Used items do not include CD-ROM, ACCESS CODE or companion materials, regardless of what is stated in item title. We ship from multiple locations. Prompt customer service.
Precio
EUR 34.42
EUR 2.84 enviando a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 56.43
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 56.43
Envío gratuito a USA
Culinary Calculations
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations

de Jones Terri

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Edición
Second Edition.
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
1
Librería
Los Banos, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 61.49
EUR 5.68 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
John Wiley, 2008. Second Edition. . Soft cover. Good. Culinary Calculations 2nd ed. by Jones, Terri John Wiley, 2008, lst. ISBN: 9780471748168 Softcover in good condition. Text is clean and unmarked, binding tight, Cover is clean. This is a book for the professional chef or cook. It contains all the basics and charts for math for food professionals. How to figure cost of recipes, portion s, purchasing, inventory control etc. Appendix 1-6, some sample recipe, portion, bulk buying problems with answers, glossary, index, 2140 pages
Precio
EUR 61.49
EUR 5.68 enviando a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
2
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 63.36
EUR 3.69 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2008-03-10. Paperback. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLYNO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Precio
EUR 63.36
EUR 3.69 enviando a USA
Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Culinary Calculations: Simplified Math for Culinary Professionals

de Jones, Terri

  • Usado
  • Bien
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780471748168 / 0471748161
Cantidad disponible
2
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 63.36
EUR 3.69 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Wiley, 2008-03-10. paperback. Good. 8x0x10. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Tracking
Precio
EUR 63.36
EUR 3.69 enviando a USA