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Art of Cooking with Vegetables
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Art of Cooking with Vegetables Tapa dura - 2012

de Alain Passard; Alex Carlier (Translator)


Detalles

  • Título Art of Cooking with Vegetables
  • Autor Alain Passard; Alex Carlier (Translator)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 104
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Frances Lincoln
  • Fecha de publicación 2012-06
  • Ilustrado
  • ISBN 9780711233355 / 0711233357
  • Peso 1.45 libras (0.66 kg)
  • Dimensiones 8.8 x 8.7 x 0.6 pulgadas (22.35 x 22.10 x 1.52 cm)
  • Library of Congress subjects Cooking (Vegetables), Cookbooks
  • Dewey Decimal Code 641.65

Acerca del autor

Alain Passard is chef and owner of restaurant l'Arpege in Paris, which has retained a three-Michelin-star ranking since 1996. His kitchen garden supplies the restaurant, and is run completely organically, without even the use of machines. He lives in Paris.Alex Carlier has years of experience editing English cookery books, and cooking in England and France. She lives in Paris.
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The Art of Cooking with Vegetables

de Alain Passard

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Norwich, Norfolk, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 71.93
EUR 41.96 enviando a USA

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Descripción:
Frances Lincoln, 2012-06-05. Hardback. Acceptable. Acceptable condition. No dust cover. There are some light scuffs to the edges and corners of the cover but otherwise in very good condition with all pages crisp and clean.
Precio
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The Art of Cooking with Vegetables

de Alain Passard

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Norwich, Norfolk, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 83.92
EUR 41.96 enviando a USA

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Descripción:
Frances Lincoln, 2012-06-05. Hardback. Good. Good condition. Ex library book with a clear plastic sheath over the cover, stickers on the spine, inside back cover, dedication page and front matter which also has a library record. Otherwise in very good condition with all pages crisp and clean.
Precio
EUR 83.92
EUR 41.96 enviando a USA
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The Art of Cooking with Vegetables

de Passard, Alain

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
0
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 80.29
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Frances Lincoln, 2012-06-05. hardcover. Used: Good.
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The Art of Cooking with Vegetables

de Passard, Alain

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used:Good
Edición
0
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 90.45
Envío gratuito a USA

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Frances Lincoln, 2012-06-05. hardcover. Used:Good.
Precio
EUR 90.45
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de Passard, Alain

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 123.75
EUR 11.99 enviando a USA

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Descripción:
Frances Lincoln Ltd, 2012. Hardcover. New. 112 pages. 8.80x8.80x0.70 inches.
Precio
EUR 123.75
EUR 11.99 enviando a USA
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de Passard, Alain

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
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1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 129.39
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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 129.39
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The Art of Cooking with Vegetables

de Passard, Alain

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Collectable - Very Good Condition
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 284.76EUR 213.58
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Descripción:
Frances Lincoln, 2012. First Edition. Hardcover. Collectable - Very Good Condition/Very Good. VG/Good+ 1st print 1st ed 2012 Frances Lincoln hardback, unclipped DJ. A little corner wear, with surface scuff along lower rear corner of jacket, some darkening to white of jacket around edges, bright and unmarked internally. Size: 9 x 0.63 x 9 inches. 112 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking, Wine & Dining; Celebrity Chefs; ISBN: 0711233357. ISBN/EAN: 9780711233355. Dewey Code: 641.5636. The photos provided are of our own book, further photos may be arranged upon request. Inventory No: 090028.. 9780711233355
Precio
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de Passard, Alain

  • Usado
Estado
Usado
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
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Descripción:
London: Frances Lincoln, 2012. Second-hand hardcover. Passard, Alain. The Art of Cooking with Vegetables. (3rd Imp) Frances Lincoln: London, 2012. 4to (230x225mm) illust bds 100,[4]pp. (translation by Alex Carlier) VG/- t.e faintly sunned, else near fine
Precio
EUR 118.69
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The Art of Cooking with Vegetables

de Alain Passard

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Edición
0
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Bellingham, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 186.06
EUR 3.76 enviando a USA

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Descripción:
Frances Lincoln Publishing, 2012. Hardcover. Very Good. Very Good; Hardcover; Covers are still glossy with a few light scratches to the back cover; Unblemished textblock edges; The endpapers and text pages are all clean and unmarked; The binding is excellent with a straight spine; This book will be shipped in a sturdy cardboard box with foam padding; Medium Format (8.5" - 9.75" tall); 1.4 lbs; White covers with title in red lettering; 2012, Frances Lincoln Publishing; 112 pages; "The Art of Cooking with Vegetables," by Alain Passard.
Precio
EUR 186.06
EUR 3.76 enviando a USA
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  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Collectable - Fine Condition
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780711233355 / 0711233357
Cantidad disponible
1
Librería
Cambridge, Cambridgeshire, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 330.92EUR 248.19
¡Ahorra EUR 82.73!
EUR 19.18 enviando a USA

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Descripción:
Frances Lincoln, 2012. First Edition. Hardcover. Collectable - Fine Condition/Fine. Fine/Fine 1st print 1st ed 2012 Frances Lincoln hardback, unclipped DJ. Beautifully preserved, bright and unmarked internally. Size: 9 x 0.63 x 9 inches. 112 pages. Quantity Available: 1. Shipped Weight: 1-2 kilos. Category: Cooking, Wine & Dining; Celebrity Chefs; ISBN: 0711233357. ISBN/EAN: 9780711233355. Dewey Code: 641.5636. The photos provided are of our own book, further photos may be arranged upon request. Inventory No: 090787.. 9780711233355
Precio
EUR 330.92EUR 248.19
¡Ahorra EUR 82.73 !
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