Descripción:
Penguin Books Ltd, 10/01/1979. First Thus. Hardcover. Used; Good. **WE SHIP WITHIN 24 HRS FROM LONDON, UK, 98% OF OUR ORDERS ARE RECEIVED WITHIN 7-10 DAYS. We believe you will be completely satisfied with our quick and reliable service. All orders are dispatched as swiftly as possible! Buy with confidence! Greener Books.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Dumas on Food: Selections from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine" Tapa dura - 1979
de Dumas, Alexandre
Detalles
- Título Dumas on Food: Selections from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine"
- Autor Dumas, Alexandre
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Thus
- Editorial Michael Joseph Ltd, London
- Fecha de publicación 1979
- ISBN 9780718118426
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Dumas on Food: Selections from "Le Grand Dictionnaire de Cuisine"
de Dumas, Alexandre
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used; Good
- Edición
- First Thus
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780718118426 / 0718118421
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
London, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 14.13EUR 12.99 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 14.13
EUR 12.99
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Dumas on Food
de Davidson, Alan & Jane (ed & trans)
- Usado
- Estado
- Usado
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780718118426 / 0718118421
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Melbourne, Victoria, Australia
- Precio
-
EUR 23.48EUR 24.68 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
London, UK: Michael Joseph, 1978. Second-hand hardcover. Dumas, Alexandre. Dumas on Food: selections from 'Le Grand Dictionaire de Cuisine'. Michael Joseph: London, UK 1978. 8vo (255x160mm) HC 327,[1]pp. (edited & translated by Alan Davidson & Jane Davidson; introduced by Alan Davidson) VG/VG- dj flaps toned
Precio
EUR 23.48
EUR 24.68
enviando a USA