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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works Tapa dura - 2008

de David Joachim; Andrew Schloss; A. Philip Handel


Detalles

  • Título The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works
  • Autor David Joachim; Andrew Schloss; A. Philip Handel
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 1st Edition 1st
  • Páginas 576
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Robert Rose, Don Mills, Ontario, Canada
  • Fecha de publicación 2008-10
  • Ilustrado
  • Features Illustrated, Price on Product - Canadian
  • ISBN 9780778802051 / 0778802051
  • Peso 4.25 libras (1.93 kg)
  • Dimensiones 10.5 x 7.9 x 1.5 pulgadas (26.67 x 20.07 x 3.81 cm)
  • Library of Congress subjects Food, Cookery
  • Dewey Decimal Code 641.5

Reseñas en medios

Citas

  • Library Journal Supplements, 11/15/2008, Page 72

Acerca del autor

David Joachim has written, edited or collaborated on more than 25 cookbooks. His book The Food Substitutions Bible was an International Association of Culinary Professionals (IACP) award winner. He lives in Philadelphia.

Andrew Schloss is a writer, teacher and food industry professional. The author of 11 cookbooks, including 2500 Recipes, and countless food articles, he is also past president of the International Association of Culinary Professionals (IACP). He lives in Philadelphia.

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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de Joachim, David; Schloss, Andrew; Handel Ph.D., A

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Interior is excellent
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
Chattanooga, Tennessee, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 4.72
EUR 4.41 enviando a USA

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Descripción:
Robert Rose, 2008-10-10. Hardcover. Interior is excellent. X library. Minimal wear to cover.
Precio
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de Joachim, David

  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
LONG BEACH, California, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 21.37
EUR 3.77 enviando a USA

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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de Add Joachim, David

  • Usado
Estado
UsedGood
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
Saint Louis, Missouri, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 22.91
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Descripción:
UsedGood.
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de David Joachim; Andrew Schloss; A. Handel Ph.D

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
Toronto, Ontario, Canada
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 25.22
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Descripción:
Robert Rose, 2008. Hardcover. Very Good. 10x7x1. No Remarks Or Highlights. 624 Pages With The Index, . Hardcover. In Very Good Condition.- We can ship from Canada and the USA, based on your address. Specializing in academic, collectible and historically significant, providing the utmost quality and customer service satisfaction. For any questions feel free to email us.
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EUR 25.22
EUR 8.49 enviando a USA
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de Joachim, David/ Schloss, Andrew/ Handel, A. Philip

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
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Precio
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Descripción:
Robert Rose Inc, 2008. Hardcover. New. 576 pages. 10.60x7.70x1.50 inches.
Precio
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The Science of Good Food: The Ultimate Reference on How Cooking Works

de Joachim, David; Schloss, Andrew; Handel, A. Philip

  • Nuevo
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Edición
First Edition, First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
HARWICH PORT, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
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Ontario, CA: Robert Rose, 2008. Book. New. Pictorial Cover. First Edition, First Printing. 4to - over 9¾" - 12" tall. Ontario, CA, Robert Rose, 2008. First edition, first printing. 4to. Pictorial hardcover, illustrated throughout, 624 pp. (IACP Cookbook Award Winner) "[This] encyclopedic guide to all things food is a welcome culinary reference. Alphabetically arranged, cross-referenced entries like 'citrus,' 'game,' 'juice,' 'roasting,' and 'sweeteners' allow readers to navigate deftly the book's trove of information. The authors explain not only how techniques like frying work, they also give readers the chance to make Perfect French Fries with their newfound knowledge. Over 100 recipes bring scientific data to life, most dramatically in examples like Liquid Nitrogen Ice Cream and Coconut Sweet Potato Foam, more practically in gluten-free flour and low-fat brownies (substituting dried plums for butter). Armchair chefs will enjoy… Leer más
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  • Nuevo
  • Tapa dura
  • First
Estado
Nuevo
Edición
First Edition, First Printing
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780778802051 / 0778802051
Cantidad disponible
1
Librería
HARWICH PORT, Massachusetts, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 63.29
EUR 5.67 enviando a USA

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Descripción:
Ontario, CA: Robert Rose, 2008. Ontario, CA, Robert Rose, 2008. First edition, first printing. 4to. Pictorial hardcover, illustrated throughout, 624 pp. (IACP Cookbook Award Winner) "[This] encyclopedic guide to all things food is a welcome culinary reference. Alphabetically arranged, cross-referenced entries like 'citrus,' 'game,' 'juice,' 'roasting,' and 'sweeteners' allow readers to navigate deftly the book's trove of information. The authors explain not only how techniques like frying work, they also give readers the chance to make Perfect French Fries with their newfound knowledge. Over 100 recipes bring scientific data to life, most dramatically in examples like Liquid Nitrogen Ice Cream and Coconut Sweet Potato Foam, more practically in gluten-free flour and low-fat brownies (substituting dried plums for butter). Armchair chefs will enjoy learning why a whole potato cooks more quickly in boiling water than in a 500 degree oven, the difference… Leer más
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